Bedømmelse af Mirador Maspalomas by Dunas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 271 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-08


1 ud af 10

+
Ved det ikke
-
Ek var vi kom i værelse og badeværelse har myre løve over det hele, så jeg tage telefon og ring til reception og fortælle bagefter skylle jeg dem væk med bruse hoved med varm vand, det er væk men komme hver dag og det komme ikke nogen fra hotel, når vi check ude så spørge de om hvorfor de ikke fæt ved som de har ind for 5 minutter vi er i værelse som virkelig ødelagt vores ferie, og vi var der ikke mere og leje et lejlighed. Værste ferie nogen sinde

Bekræftet køb : 2023-04-08


5 ud af 10

+
-
Meget larm i restauranten - ikke et sted der er meget hygge i. Meget høj og ensartet musik ved poolen - skru ned og spil noget mere varieret.

Bekræftet køb : 2023-04-01


10 ud af 10

+
Rent over alt, smilende betjening, pool området tjekket. Maden fint 😊
-
Kan ikke forvente mere.

Bekræftet køb : 2023-04-01


7 ud af 10

+
medarbejdernes opførsel. hjælpsomhed osv
-
Hotellets vinvalg i all inclusivekonceptet var ikke god!

Bekræftet køb : 2023-04-01


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-01


7 ud af 10

+
Der var nok ligge stole
-

Bekræftet køb : 2023-04-01


7 ud af 10

+
Pool and the entertainment
-
Lidt slidt på værelserne

Bekræftet køb : 2023-04-01


9 ud af 10

+
Stille og rolige omgivelser
-
Megen støj i restauranten

Bekræftet køb : 2023-04-01


5 ud af 10

+
-
Der var elendigt underholdning samt meget støj i spisesalen med stole og porcelæn, man kunne ikke tale sammen under spisningen.

Bekræftet køb : 2023-03-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

2795 bedømmelser
Meget godt
 
1145
Godt
 
854
Middel
 
454
Mindre godt
 
191
Dårligt
 
151

5 nyeste bedømmelser

18-03-2023

af margitr228

Tre stjernet hotel i den høje ende

Gode værelser, virkelig god hygiejne og rengøring i top. Godt pool område, maden er ok, lidt kedelig kunne godt bruge et mere spansk præg. Spisesalen er ikke hyggelig og akustikken frygtelig. Der mangler plads til at spise udenfor. Kun snaks fra poolbaren kan nydes udenfor. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Der mangler dog muligheder for at feste længere end til kl 22.30. Animation gruppen der underholder gør et godt stykke arbejde og er profesionelle, de bør dog overveje om ikke de skulle bruge engelsk lidt mere.

 
20-02-2023

af 695larse Kokkedal, Danmark

OK, men ekstremt støjniveau i buffetrestauranten

Lige på og hårdt… De positive indtryk: - Pæne store rene værelser - Velholdte udeområder - Dejligt poolområde (opvarmet) - Stor buffet med daglig variation - god mad med mange friske råvarer (dog ikke Michelin-kvalitet) Venligt og hjælpsomt personale - ingen vejstøj i blok B fra motorvejen 1 alle værelser i blok B har sol på terrasserne/balkonerne hele dagen og er udstyret med bord, stole og liggestole (ihverfald i stueetagen) Det der trækker MEGET ned: - elendig akustik i restauranten - vi målte 85 dB - det fjerner desværre fuldstændigt glæden ved måltidet, da det gjorde almindelig samtale næsten umulig. Det der bare trækker lidt ned: - Hotellet bærer præg af slid med en del knækkede fliser, fugtskader nederst på værelsesdørene samt diverse pudsskader. - madrasserne er “lagt godt til” med fordybning på midten (men er iøvrigt gode) - bag blok B går der en servicevej, hvor leverandørerne henter og bringer varer til hotellet - desværre starter de allerede kl 7, med dertil hørende støj fra lastbiler og rullebure Konklusion: Generelt et fint hotel til en familie daseferie, men der er bydende nødvendigt at få dæmpet støjen i restauranten…..

 
08-01-2023

af dfhka Auning, Danmark

Rigtig godt familiehotel

Vi bestilte en rejse i sidste øjeblik, og der var stort set ikke noget tilbage. Vi endte med at købe en rejse til Mirador Dunas på trods af, at anmeldelserne ved vores rejsebureau ikke var de bedste. Hotellets værelser er rigtig fine og store. Vores værelse vendte mod poolen, og vi var ikke generet af støj. The animationteam var virkelig gode, vi deltog hver aften til underholdning. Maden var også fin. Der er mange børn på hotellet, så rigtig god til familier. Eneste kritikpunkt er lokation, som ligger lidt langt fra havet og ikke mange restauranter i nærheden. Vi kan dog anbefale Love & Hate.

 
21-03-2022

af Emiliesaa

Horribel mad og larmende

Maden var virkelig horribel. Selvom der var mange ting at vælge imellem, var maden utrolig dårlig tilberedt. Ting var enten overstegt (skamstegt) eller under tilberedt. Fik endda agurker med sort snavs på. Min søn (der på ingen måde er kræsen), kunne ikke spise andet end pomfritter, da "børnemaden" var utiltalende og ikke appetitlig. Meget af maden smagte surt/syrligt. Om aftenen var der underholdning og den var rigtig god og vores søn elskede deres børnedisco. Problemet var bare at musikken fortsatte til efter midnat de fleste af dagene og var seriøst højt og svært at sove fra. Det er ikke specielt børnevenligt. Værelserne var okay, men med mangler. Man sov virkelig ikke godt i de vaklende senge. Poolområdet var rigtig fint og lækkert. Bare ærgerligt at børnepoolen var gemt væk og lå på et blæsende hjørne. Personalet var meget venligt og hjælpsomme. Tjenerne var så søde og smilende. Guiderne var meget gode og hjælpsomme. Vi blev desværre ramt af sygdom på turen og da vi tog kontakt til jer, fik vi hurtig hjælp til hvad vi skulle gøre og hvem vi skulle tage kontakt til. Kan godt anbefale Sunweb som selskab, men kan ikke anbefale en børnefamilie at tage på Dunas Mirador.

 
14-03-2020

af Hundbaernitte København, Danmark

Udemærket all inklusiv hotel

Udemærket hotel. Vi boede ud til motorvejen, som vi havde hørt skulle larme meget, men vi har kun hørt den i meget begrænset mængder. Sødt personale i receptionen, som var gode til, at hjælpe ift. transportmuligheder omkring på øen. God underholdning i løbet af dagen for både voksne og børn. Der var et bredt udvalg af mad, men ikke så varierende i løbet af den uge vi boede på hotellet. Mest pasta, pizza, salat og nogle gryderetter. Hotellet ligger dog lidt væk fra byen, men der var et storcenter bagved hotellet, som var med finde shopping muligheder.