1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Lejlighederne er af varierende stil og standard. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Strygejern og strygebræt. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejlighed i ny/renoveret del

Renoverede 1-værelses lejligheder med stor balkon og havudsigt. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed mod lysskakt

1-værelses lejligheder af varierende stil og standard uden udeplads. Lejlighederne har et vindue ud mod lysskakten, det vil sige en smal gårdhave med lidt lysindfald. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejlighed mod lysskakt, renoveret

1-værelses lejlighed af varierende stil og standard uden udeplads. Lejlighederne har et vindue ud mod en lysskakt, det vil sige en smal gårdhave med lidt lysindfald. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejlighed, renoveret

Renoverede 1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Strygefaciliteter. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder med stor balkon eller terrasse med havudsigt. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Strygejern og strygebræt. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 65 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.