1-værelses lejlighed i ny/renoveret del

Renoverede større 1-værelses lejligheder med moderne indretning og faciliteter. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Bad/brus og toilet. Stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende stil og standard. Alle lejligheder har minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Strygefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejligheder mod en lysskakt

1-værelses lejligheder af varierende stil og standard. Der er ingen udeplads, og de har et vindue, der vender mod en lysskakt. Dvs. en smal indergård med lidt lys. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Wifi mod betaling. Strygefaciliteter. Bad/brus og toilet.

Antal personer: 1-2 personer.

Renoverede 1-værelses lejligheder

Renoverede 1-værelses lejligheder med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Sofa som kan anvendes som ekstraseng. Strygefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Større 1-værelses lejligheder

Større 1-værelses lejligheder med to senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Strygefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Wifi mod betaling. Bad/brus og toilet. Stor balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.