Don Carlos

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Bo på Don Carlos, så bor du på forreste række ved siden af den dejlige strand. Dette populære mellemklasse hotel ligger i Las Palmas, men på en rolig gågade uden larmende trafik. Det anbefales at booke tidligt.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejlighed mod lysskakt for 2 personer. Renoverede større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var tæt på stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 15 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Don Carlos er et velkendt og meget populært lejlighedshotel med god beliggenhed ved Las Canteras-stranden i Las Palmas. Til trods for den centrale beliggenhed nær alt, hvad Las Palmas kan tilbyde, ligger hotellet på en rolig gågade uden forstyrrende trafik.

Ca. 900 m til Santa Catalinaparken. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 m fra hotellet. Bagagen transporteres ikke. Der er løbende forskellige arrangementer på strandpromenaden, som kan virke forstyrrende. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotel i hjertet af historiske La Vegueta, gamle bydel, i Las Palmas. Til jer, der ønsker at opleve en anden side af Gran Canaria, anbefaler vi virkelig dette hotel, hvor I bor med den majestætiske Santa Ana-katedral fra 1400-tallet på den ene side og har rådhuset på den anden. Fra hotellets lækre tagbar har du en storslået udsigt over hele byen. Velkommen!