Fuerteventura rejsetips

Fuerteventura – rejsetips

Fuerteventura er den typiske kanariske ø: masser af god mad, smukke sandstrande, betagende natur og smukke landsbyer. Få tips til ting, du ikke må gå glip af på din rejse her.

Book din rejse til Fuerteventura her.

Venindetur til Playitas Resort

I november 2021 rejste Sofie og hendes veninde til Playitas Resort på Fuerteventura. Læs om deres oplevelse af hotellet, aktiviteterne og hvordan de kombinerede træning, afslapning og venindehygge. 

Læs mere her

Fuerteventuras hyggelige byer

Tag med på en udflugt eller lej en bil og se dig om på egen hånd. Her kan du læse om nogle af Fuerteventuras hyggelige byer, vi mener er et besøg værd!

Læs mere her

Madoplevelser på Fuerteventura

Tag til Fuerteventura og nyd godt af øens gastronomiske glæder. Prøv fx hvidløgsmarinerede rejer eller de velsmagende kogte kartofler kendt som papas arrugadas. Vi guider dig til øens bedste spisesteder.

Prøv øens lækre mad

Sportsaktiviteter på Fuerteventura

Der er få ting, som får en til at have det så godt, som en god træning gør! På Fuerteventura er der gode muligheder for ikke bare at kombinere sport med ferie, men også spænding med oplevelser. Tag fx på cykeltur i bjergene eller prøv og windsurfe.

Se vores tips her

Fuerteventuras bedste strande

Hvordan foretrækker du dine strande: korte eller lange, livlige eller rolige? Uanset hvad, så har Fuerteventura masser af skønne sandstrande, der tilgodeser dine ønsker og behov. Se vores tips til de bedste strande her.

Læs mere

Træn på Playitas Resort

Playitas Resort er det perfekte hotel- og sportsresort med en række faciliteter af høj klasse for alle, som søger en aktiv ferie. Her kan du blandt andet prøve træningspas, svømme i en olympisk pool eller træne fitness. 

Læs mere om Playitas Resort

Find dit Fuerteventura

Har du svært ved at bestemme dig? Vi hjælper dig med at finde den by på Fuerteventura, som passer dig bedst!

Hvilken del af Fuerteventura passer dig bedst?

Spatips på Fuerteventura

Hvornår har du sidst forkælet dig selv med en massage? Eller en dag på spa, hvor du bare slapper af og går i jacuzzi og sauna? Fuerteventura har et bredt udvalg af spa og behandlinger - hvorfor ikke prøve en aloe vera massage eller måske en times chokoladeterapi?

Læs mere

Shopping på Fuerteventura

For dig der vil gøre et godt kup på din ferie, så er der gode muligheder på Fuerteventura, der har lavere priser end mange andre steder. Gå en tur på et marked og køb en mindeværdig souvenir hjem.

Se vores bedste shoppingtips

Seværdigheder på Fuerteventura

Fuerteventura er perfekt for dem, der elsker oplevelser og smukke seværdigheder både i naturen og i byerne - og har du oplevet alt det, der skal opleves, så hop på en båd over til Lanzarote!

Øens seværdigheder