Sport og træning på Fuerteventura

Sportsaktiviteter på Fuerteventura

Der er få ting, som får en til at have det så godt, som en god træning gør! På Fuerteventura er der gode muligheder for ikke bare at kombinere sport med ferie, men også spænding med oplevelser. Tag fx på cykeltur i bjergene eller prøv og windsurfe.

Cykling

Lej en cykel og få det bedste fra begge verdener - motion og sightseeing på samme tid. Tag selv på tur hvor du planlægger vejen og stop eller bestil en tur med en professionel guide, der kan vise dig de bedste ruter. På Playitas har du mulighed for leje både roadbike- og mountainbike - en oplevelse du vil huske i lang tid!

Hiking

På Fuerteventura er der mange bjerge at bestige og klatre op af. Regeringen har brugt mange penge på vandrestier, fx fra Caleta de Fuste til Nuevo Horizonte. Fra Playitas er det et must at krydse bjerget til Gran Tarajal. Derefter kan du belønne dig selv med en dukkert i havet.

Windsurfing

Windsurfing er mest populært på østkysten. Sotavento og Jandia-stranden er strandenes ukronede windsurfingparadis. Udlejning og kurser er tilgængelige på næsten alle strande. På Playitas kan du tage kurser på hotellet.

Kitesurfing

Kitesurfing bliver mere og mere populært. Du kan se de farverige drager, når du nærmer dig Las Dunas syd for Corralejo. For at prøve kitesurfing, er det bedst at gå til en kitesurf skole og tage lektioner. Der er skoler i Corralejo og Jandía, hvor du også kan leje kiteboards. Strandene langs Jandia-halvøen er også populære, da vinden bliver stærkere, når den tvinges ind mellem bjergene, der ligger over for strandene.

Bodyboarding

Bodyboarding (at klamre sig til brættet) er et sjovt alternativ til almindelig surfing, og du behøver ingen erfaring - det er nemt at hoppe op på boardet, og så skal du bare forsøge at følge med bølgen! Boards er tilgængelige næsten overalt på øen.

Jet ski

Prøv at køre på jet ski! En rigtig sjov og actionfyldt oplevelse. Enten lejer du en selv og tager en tur alene på vandet, ellers kan du leje en instruktør, hvor du sidder bagpå. Uanset hvad er det rigtig sjovt!

Kajak

En kajaktur er en vidunderlig oplevelse! Du kan padle langs stranden og nyde udsigten, og du kan endda tage en kop kaffe med, som du kan nyde, når dine muskler skal have en pause. Fra Corralejo er der guidede kajakture, hvor alt udstyr, instruktør og en let frokost er inkluderet i prisen. Spørg din rejseleder for flere detaljer og bestilling.

Surfing

Er du det mindste nysgerrig omkring surfing - så prøv det! Fuerteventura er kendt som Europas Hawaii, og der er bølger, der passer til alle, fra nybegyndere til hardcore surfere. Surfskoler og brædder kan lejes på hele øen, og man kan surfe direkte på stranden. De virkelig erfarne surfere tager gerne båden fra Corralejo ud til Isla de los Lobos, hvor de helt store bølger er om vinteren!

Surfing på Fuerteventura
Golfbaner på Playitas, Fuerteventura

Golf

Tag chancen for at gå en runde på Playitas' 18-hullers golfbane. Det varierende terræn skal nok sikre dig underholdning. Hvis golf er noget helt nyt for dig, så benyt lejligheden for at tage en privat lektion med en af ​​vores professionelle instruktører. Hvis I er en hel gruppe, kan I også om mandagen få en times golfintroduktion mod betaling.

Havfiskeri

Tag ud og prøv lykken! Fra bl.a. Caleta de Fuste på østkysten går der dagsture (ikke i Apollos regi), hvor din guide vil vise dig de bedste steder at fiske. På sådan en tur har du mulighed for at fange fx tunfisk, barracudaer, blæksprutter og rokker. Fiskeri ud fra en havn er også rigtig hyggeligt. Kontakt din rejseleder for mere information.

Flyv med drage

Dette er en aktivitet, der er særdeles velegnet til børn. Den friske vind på Fuerteventura gør det ekstra underholdene! Selv forældrene synes det er sjovt. Dragerne kan købes i mange butikker rundt omkring på øen.

Sport på Playitas

Playitas Resort er et hotel- og sportsanlæg med mange forskellige aktiviteter til alle, der ønsker at kombinere ferie med træning. Her kan du bl.a. krydre ferien med aerobic, svømme i olympisk pool eller prøve det store fitnesscenter. Bor du på et andet hotel, men vil tage en golfrunde på Playitas, kan du sagtens det mod betaling.

Dykning

Det krystalklare vand gør Fuerteventura til et favoritsted for dykkere. De mest populære steder er Caleta de Fuste, Costa Calma og Los Lobos. I henhold til spansk lovgivning, skal du præsentere en lægeerklæring på, at du er fuldt egnet til at dykke. Er du ikke vild med dykning, arrangeres der også snorkleture. Kontakt din rejseleder for mere information.

Book rejse til Fuerteventura