Spaoplevelser på Fuerteventura

Spaoplevelser på Fuerteventura

Hvornår har du sidst forkælet dig selv med en massage? Eller en dag på spa, hvor du bare slapper af og går i jacuzzi og sauna? Fuerteventura har et bredt udvalg af spa og behandlinger - hvorfor ikke prøve en aloe vera massage eller måske en times chokoladeterapi?

 

Rio Calma i Costa Calma

I fantastiske omgivelser på Hotel R2 Rio Calma ligger der et spaanlæg, der bl.a. består af en stor pool, jacuzzi og flere forskellige slags saunaer. Her kan du prøve honningmassage, tang behandlinger og rens med aloe vera. Eller hvad med noget chokoladeterapi?

Maritim Hotel Esquinzo Beach i Costa Calma

For dem der forbinder sundhed med mere end bare afslapning, er denne perle på øens sydkyst er et must. Førsteklasses Maritim Hotel Esquinzo Beach er drømmen for den aktive feriegæst. På dette hotel ved stranden tilbydes der ikke kun de traditionelle spaoplevelser såsom massage, pools og saunaer, men du har også mulighed for at forbedre dine færdigheder i sportsgrene som tennis, volleyball og basketball.

Chokoladeterapi på Fuerteventura
Aloe vera på Fuerteventura

Aloe vera

Fuerteventura er kendt for sine aloe vera produkter i høj kvalitet. I Tiscamanita kan du komme med på guidede ture, hvor du oplever produktionen af aloe vera produkter. Benyt også lejligheden til at købe nogle med hjem.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Vil du forkæle dig selv med luksus på din ferie, så skal du opleve dette hotel. Brug dagen på Sheraton Spa Resort i Caleta de Fuste, hvor der, udover de smukke omgivelser, er en bred vifte at behandlinger såsom tyrkiske bade, isbade og bade med essenser.

Fuerteventura Thalasso SPA, Barceló Resorts

Midt på Caleta de Fustes skønne strand findes et spa, der har noget udover det sædvanlige. Nyd en afkoblende massage eller et forfriskende dyp i poolen.

 

Iberostar Fuerteventura Park i Las Gaviotas

Baseret på tusindårige gamle teknikker og traditioner i Sydøstasien, er hotellets spa, Thai Zen Space, en fantastisk oplevelse. Her anvendes kun friske, naturlige produkter, der importeres direkte fra Asien. Du kan vælge mellem mange forskellige behandlinger som fx massage, ansigtsbehandlinger og body scrub. Alle behandlinger udføres af personale, der er uddannet på nogle af Thailands bedste massageklinikker.

Eco-Tienda Natural

Dette er en helsebutik, der virkelig lever op til sit navn. I butikken findes der ikke kun det, som vi normalt forbinder med helse, såsom naturmedicin og andre sunde fødevarer, men der er også ting til at styrke dit indre som fx drømmefangere, ting der fordriver ånder samt andre ting, som du knap nok vidste eksisterede. Et besøg i denne hyggelige butik kan hjælpe dig til et sundere og gladere liv. Adresse: Av. de la Constitucion 9, Puerto del Rosario.


 
Thaimassage på Fuerteventura