Bedømmelse af Playitas Villas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 41 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Alle aktiviteterne
-
Bedre udstyr i gym. Der var slemme lugt gener i badeværelset i den villa vi boede i. Bedre køkkenknive.

Bekræftet køb : 2020-02-17


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-06


8 ud af 10

+
Warm dip-pool
-
More comfortable dining during winter.

Bekræftet køb : 2020-01-19


9 ud af 10

+
Boede i VILLA's, og det er helt perfekt. Fællesfaciliteterne er også gode
-
Maden på Luigis og Bodagas (samme køkken) er ikke i top. Bøffer bliver gennemstegt selvom man beder om medium, og generelt er hovedretterne uinteressante. Foretterne er til gængæld gode. Vi spiste flere dage på Luigis, og overraskende nok var maden nytårsaften super god, hvor vi ellers hade frygtet det værste (var der en anden chef kok på arbejde ?) Der mangler stikkontakter i køkken området i villaerne (der er én stikkontakt til microovn, kaffemaskine vandkoger, brødrister- det er bare ikke smart.) I forhold til sidste gang vi var afsted, er det vores indtryk at man nu skal betale for flere fælles-træninger.

Bekræftet køb : 2020-01-02


10 ud af 10

+
Dejligt roligt ved poolområdet.
-
Forbedring af akustikken i restauranten.

Bekræftet køb : 2019-12-23


7 ud af 10

+
-
Poolen var ikke opvarmet da vi ankom. Så de første to dage kunne vi ikke bruge den

Bekræftet køb : 2019-12-12


8 ud af 10

+
Villaen er skønt grundet den opvarmede pool
-
Bedre styr på åbningstider på restauranten. Vi spurgte 3 forskellige og fik 3 forskellige svar.

Bekræftet køb : 2019-12-12


8 ud af 10

+
Vi boede i en dejlig villa med plads til at spise sammen. Privat opvarmet svømmebasin.
-
Villaerne ligger meget tæt på trafikkerede veje. Bør lægge lydsvag asfalt på for at afhæjlpe støjen. Det er vigtigt at man selv kan vælge en villa i fred og ro. Opvaskemaskinen vaskede elendigt og var noget voldet indvendigt. Behov for ekstra service og bestik så opvaskemaskinen ikke skal køre halvfyldt. Det vil også gavne miljøet.

Bekræftet køb : 2019-12-01


9 ud af 10

+
-
Bedre beskrivelse af præcis hvor villaer" ligger. Feks. at der ikke er udsigt til havet

Bekræftet køb : 2019-11-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

208 bedømmelser
Meget godt
 
86
Godt
 
92
Middel
 
20
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

22-12-2019

Indlæg af Udiverdenmedfailien

Skøn ferie for store og små

Vi (2 voksne og 3 børn) boede i villaerne. God plads, skøn luksus og meget fin rengøring. Lavede ikke selv mad, men fine faciliteter i villaen. Stedet er en skøn grøn oase midt i lavabjerge, meget fin beplantning og haver. Playitas er mest for den sportsplads familie med lidt større børn. Vi bruge legepladsen, pools og stranden meget med vores to små på 3 og 7 år. Vi besøgte stedet uden for skole ferien og der var desværre ikke sportshold kun for de 7-15 årige. Mange hold “for alle“ og en del kun for voksne, men niveauet var højt så svært at have mindre børn med. Samlet en skøn ferie med dejlig mad og er man frisk på sport, af enhver slags er dette klart et besøg værd. Vi kommer tilbage....

 
26-07-2017

Indlæg af EKSchmidt København, Danmark

Fantastisk villa med ALT hvad hjertet begærer

Skøn villa med alt hvad man skal bruge. Egen pool, alt i køkkengrej, ca 500 meter til ALLE de fantastiske sportstilbud som Playitas tilbyder. Her er vitterlig noget for alle. Alt kan skrives på rummet, hvorfor man slipper for at gå rundt med kontanter. Et superlækkert sted der er perfekt til familier med teenagere, og villaerne - tilpas luksus. Et sted man ikke vil hjem fra. Eneste minus er rimelig sløvt personale i restauranterne.

 
05-07-2017

Indlæg af Jacob I Farum, Danmark

Super sted med et par minusser

Har været på Playitas talrige gange siden 2012 og har boet på hotellet, aparthotellet og nu villaerne. Villaerne er i sig selv lækre. Der er godt med plads og gode faciliteter. Nogle af dem ligger mere ugernert, mens andre ligger ud til vejen, hvilket ikke er så fedt. Køkkenet er rigtigt fint og med ordentlig emhætte og udstyr. Poolen er en børnepool og der er ingen afskærmning, så du skal (som altid) holde øje med børnene. Det der trækker ned er selve Playitas ressortet. For sportsfaciliteterne er der er færre hold, flere hold koster penge og der hvor der skulle betales er priserne er steget væsentligt. Restauranterne (ikke buffet) har dårligere åbningstider og dårligere menuer. Det virker som om serviceniveauet er på vej ned, hvor et konkurrerende ressort er på vej op. Børneklubben er absurd dyr, hvor den tidligere var gratis. Der mangler en løbebane på hotellet og et fitnesscenter på et sportressort bør være åbent 24/7, hvad det ikke er.

 
10-10-2016

Indlæg af charlesandre2016 Hornslet, Danmark

Fantastisk sted for sportfolk!

Vi synes rigtig godt om stedet! Hotellet har vældig fine muligheder for at dyrke sport, bade, og ellers hygge sig. Meget behagelig personale, god og sund mad, ro og afslapning! Værelserne er fine, rene. Solid morgenmad. Det er ikke sidste gang vi kommer der.

 
28-09-2016

Indlæg af wunderbra Skanderborg, Danmark

Villa

Lækker villa (villa nr. 2) med gode faciliteter. 2 soveværelset og 3 badeværelset. Poolen er skøn og denne villa har sol næsten hele dagen. Der er ca 1 km fra villa til aparthotel og til hotel. Vi har hel pension med i prisen. Morgenbuffet er god. Frokost og aftensmad varierer ikke meget og er ikke noget særligt. Vi prøvede restaurant da luigi en aften og prisen her var fornuftig men standart af mad/pizza ikke god. Alt i alt et ok sted. Vi havde lejet bil i lufthavnen og havde bil hele ugen. Vi kørte til Costa calma som var meget blæsende men smuk strand med azurblåt vand. Tip: køb ikke fra supermarkedet på las playitas men kør til gran tranjal der er masser af lav pris supermarkeder ca. 4 km fra resortet.