Playitas Resort

apollo sports

 • • Sportsfamiliernes paradis
 • • Børnefamiliernes favorit
 • • Club Polly & Mino
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Playitas Resort er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Et stort ferieresort bestående af flere forskellige dele, lejligheder med eget køkken, hotelværelser, villaer med egen pool og flersengsværelser til store familier eller hold. Playitas tilbyder et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, smuk udsigt over det fredfyldte område og udsigt over Atlanterhavet. Alle træningsfaciliteter er inden for gåafstand, og som en ekstra bonus for alle golfspillere er golfbanen og klubhuset rundt om hjørnet.

Nyhed - 3 og 4 nætter på playitas

Rejs hver mandag eller fredag fra København i perioden 21. oktober 2021 - 22. april 2022.


Værelsestyper

Aparthotel: 1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn. Hotel: Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn eller 2-5 personer, heraf 3 børn. Familie-værelser for 6 personer, heraf 4 børn. Junior-suiter for 2 personer. Pool-suiter for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Villas: Villa for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

- alt var i gåafstand - personalet var meget imødekommende - det var rent - maden var rigtig god...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 23 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På det lækre sports- og ferieresort Playitas Resort keder du dig aldrig! Her venter træningsmuligheder for både professionelle og hverdagsudøvere samt alle de vigtige dele på et ferieresort såsom et behageligt klima, sol og strand, pools, restauranter, barer og et opmærksomt personale.

Hotellet består af fire typer af indkvartering; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe og danner sammen Playitas Resort. Uanset hvor du bor, er du aldrig langt fra restauranter, pools og træningsfaciliteter.

I hjertet af området findes de fleste aktiviteter og sportsfaciliteter. Plaza Ramla med sportsbooking og butik, a la carte-restauranter, minimarked, olympisk pool, holdtræningsområder, fitnesscenter, tennis, indendørs hal, WOD Box, klatrevæg, cykelcenter, dykkercenter og spa. I nærheden af Aparthotel og Annexe ligger driving range, minigolfbane og surfcenter og i nærheden af Hotel-delen er golfklubhuset.

Playitas består af følgende:

Playitas Aparthotel er sportsfamiliernes favorit med pæne og praktiske lejligheder. Der er et stort poolområde, og stranden er kun et stenkast væk.

Playitas Hotel klatrer op ad bjergskråningen med en smuk udsigt over det fredelige område og Atlanterhavet. Her har du golfklubben rundt om hjørnet.

Playitas Villas er for dem, der vil forkæle sig selv og familien. Bo i luksuriøse villaer med tre soveværelser og privat pool i en behagelig afstand fra resortet. Nyd roen ved den private pool samt alle resortets sportsfaciliteter.

Playitas Annexe tilbyder enklere lejligheder, der passer til dig, der ønsker en behagelig seng at sove i, men som frem for alt lægger vægt på motion og ikke har noget imod at gå de 400-1000 meter ned til Playitas Resort for at deltage i alle de sportsfaciliteter, der er tilgængelige der.

Her kan du se et kort over Playitas.

Uendelige træningsmuligheder
På Playitas Resort findes aktiviteter for alle interesser og niveauer. Hver dag tilbydes et fuldt spækket træningsprogram, og du kan også leje udstyr til alle former for sport. Her findes også Kanarieøernes største fitnesscenter med et moderne udbud af vægte, maskiner og cardiomaskiner. I vores store cykelcenter udlejer vi moderne landevejscykler, mountainbikes, tempocykler, fatbikes, løbevogne, børnecykler m.m. Her er også en indendørs hal til f.eks. badminton, håndbold, fodbold eller basket. Her findes flere padel- og tennisbaner samt en opvarmet olympisk 50-meters pool udendørs. WOD Boxen tilbyder masser af godt udstyr, og her findes også en boksering og en klatrevæg. På stranden findes et center for vandsport, og hvis du vil lære at surfe, tilbyder vi surfkurser på La Pared. Hvis du vil spille golf, ligger Playitas' 18-hullers golfbane på par 67. Her kan du læse mere om vores golfpakker på Playitas. Her kan du læse mere om alle aktiviteter på Playitas samt hvad der indgår, og hvad der er mod betaling.

Skønne pools
Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med en stor, opvarmet pool samt vandrutsjebane og plaskeområde for børn. Her er der også Aqua Aerobics hver dag. Ved Playitas Hotel er der en stor pool, og her er mere roligt. Begge pools er opvarmet til mindst 20 grader. Booker du en Playitas Villa har du en privat pool. Der er totalt offentlige 5 pools på området (inkl. en olympisk 50-meters pool). Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling (badehætte er obligatorisk og kan købes på området). Pooltemperaturen i de opvarmede pools kan være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Håndklædeservice mod betaling.

Sjov for de mindste gæster
På Playitas findes en overdækket legeplads samt en svømmeskole fra 4 år. Desuden har alle børn mellem 4-11 år chancen for at deltage i Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub, hvor der er sjove aktiviteter. Kloge Polly og fjollede Mino bliver hurtigt børnenes favoritter. Både svømmeskolen og børneklubben ledes af veluddannet, skandinavisktalende personale.

I skoleferierne arrangeres også Kids Sports Academy på Playitas for børn mellem 5 og 15 år (opdelt i 3 aldersgrupper), hvor man kan prøve forskellige sportsaktiviteter ganske gratis.

Mad og drikke
Maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas. Hvor end du befinder dig på Playitas Resort er der altid en restaurant, bar eller snackbar i nærheden. Playitas anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i sin madlavning og har egen Eco Garden hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes.

Hvis du vælger at booke en rejse, hvor måltider er inkluderet, indtages måltiderne i buffetrestauranten. Der findes to buffetrestauranter, en på Playitas Hotel og en på Playitas Aparthotel. Hvis du bor i lejlighed på Playitas Aparthotel serveres morgenmad og middag i buffetrestauranten ved Playitas Aparthotel. Frokost serveres i Playitas Hotel. Øvrige værelsestyper (Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe) får sine måltider serveret i buffetrestauranten ved Playitas Hotel.

På Plaza Rambla er der a la carte-restauranter, som serverer spanske og italienske retter. På Palapa Bar (Playitas Hotel) serveres enkle frokostretter. Om aftenen kan man nyde en drink i Palapa Bar mens man nyder solnedgangen og slapper af efter en aktiv dag. Poolbaren på Playitas Aparthotel er børnefamiliernes favorit. Her er der liv og glade dage mellem pool, ture i vandrutsjebanen og aqua fitness. I Birdie Bar (der har åben når golfbanen har åben) er der roligt. Her kan du nyde en kop kaffe eller en drink.

Plaza Rambla & SportsBooking
I hjertet af Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torv med restauranter, minimarked og en sportsbar. Her spiser du godt efter dagens aktiviteter, kan se sport eller nyde en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation, og resten af dagen er der fuld af liv og aktivitet. På Plaza Rambla ligger SportsBooking med tilhørende sports- og tøjbutik. SportsBooking er åben alle dage hele året, og her booker du alt, der har med sport og træning at gøre. I sportsbutikken sælges alt lige fra sko, træningstøj og svømmebriller til energibarer og gele'er.

Slap af i Tau Spa
Efter en dag fuld af aktiviteter er det skønt at slappe af i Tau Spa. Her arbejder også fysioterapeuter med erfaring inden for træning og sundhed. Vælg blandt et bredt udbud af behandlinger, slap af i to forskellige typer sauna eller und dig en relax- eller sportsmassage. Børn 1-14 år er velkomne i Tau Spa kl. 10.00-14.00. Herefter er kun voksne og børn over 14 år velkomne.

Bæredygtighed på Playitas Resort
Playitas Resort arbejder kontinuerligt med bæredygtighed og bevidst forbrug. For eksempel fjernede Playitas Resort i 2018 mere end 1.000.000 plastartikler fra sine faciliteter.

Øvrigt på Playitas Resort
Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Børneseng og barnevogn findes på hotellet (for at være sikker kan du lægge det til bookingen under Din Rejse eller kontakte vores sælgere). Vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. I receptionen på Playitas Hotel findes en hæveautomat. En del trapper og niveauforskelle på Playitas Hotel. Her findes også en svævebane for at komme helt til toppen. Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet. Der findes også en friidrætsarena i nabobyen Gran Tarajal (mod betaling) ca. 5 km fra Playitas Resort.

Måltider

Lejligheder og villaer: Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet, halvpension og helpension kan tilkøbes. I visse lejligheder indgår morgenmadsbuffet.
Dobbeltværelser, familie-værelser, pool-suiter og junior-suiter: Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension og helpension kan tilkøbes. I visse dobbeltværelser indgår halvpension.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halv- eller helpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Tider for buffetrestauranterne:

 • Morgenmad: kl. 07.30-10.30
 • Frokost: kl. 13.00-15.00
 • Middag: kl. 18.45-21.15

Gæster på Playitas Hotel: Bemærk at måltiderne, afhængig af antal gæster på hotellet, kan blive serveret på Playitas Apart.

Værd at vide

Aparthotel på Playitas Resort er lukket for renovering i perioden 21. april-15. juli 2022. I denne periode er minigolfbanen, yoga shala og poolområdet, inkl. børnepoolen og vandrutsjebanen ved aparthotel ikke tilgængeligt.

Øvrigt

 • Som identifikation skal alle gæster på Playitas Resort bære hotellets armbånd.
 • Specialbagage: Hvis du vil medbringe specialbagage såsom din egen cykel, surfudstyr, dykkerudstyr eller golfbag, så hør hvad der gælder for dit flyselskab. Medbringer du noget af ovenstående udstyr, kan du forudbestille plads i transferbussen for 250 DKK. Ellers betales 35 EUR direkte ved ankomsten.
 • Hotellets spa, Tau Spa, er pt. lukket.

Vær opmærksom på:

 • Mundbind skal bæres indendørs.
 • Udendørs skal man overholde social afstand på mindst 2 meter.
 • Playitas har gjort det muligt at deltage i holdtræning udendørs uden mundbond.
 • Der er ingen sociale sportsgrene (volleyball, fodbold, basketball etc.) pga. lokale Covid-restriktioner.
 • Det er muligt at checke ind online (oplys bookingnummer og ankomstdato, ikke efternavn).
 • I Playitas Resorts app kan du se det aktuella aktivitets-/træningsprogram:
  Download fra Google Play her
  Download fra App Store her
Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer
Apollo Sports logotyp

Aktiviteter

Vurdering

 

Træning med instruktør

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Træning på egen hånd

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cykel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Holdtræning

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fitness-faciliteter

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olympisk pool

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Indoor cycling

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Triathlon

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tennis og padel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Løb

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Golf

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Yoga

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Her tilbydes også

Indendørs hal, landevejscykling, mountainbike, multicourt, open water svømning, svømning, svømmeskole, friidræt, håndbold,badminton, basket, beach volley, kampsport, løberuter, trailløb, udendørs fitness, fodbold, swimrun, vandring.

Læs mere om Apollo Sports og vores aktive rejser.

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Playitas Resort, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.

Afstand 

Uanset hvor du bor, er du altid tæt på restauranter, pools og træningsfaciliteter. Her kan du se en cirka afstand mellem de forskellige områder på resortet, samt hvor langt der er til de andre byer etc.

Hotel → Plaza Rambla 200 m 
Hotel → Aparthotel 400 m
Aparthotel → Plaza Rambla 200 m
Aparthotel → Hotel 400 m
Villas → Plaza Rambla 750 m
Villas → Hotel 600 m
Villas → Aparthotel 400 m
Annexe → Plaza Rambla 500 m
Annexe → Hotel 350 m
Playitas Resort → Gran Tarajal 5 km
Playitas Resort → Las Playitas (byen) 500 m
Playitas Resort → Friidrætsbanerne 5 km
Playitas Resort → La Pared 30 km
Playitas Resort → Faro de la Entallada (fyrtårnet) 6,5 km

Se kort over Playitas Resort