Værelsestyper

Dobbeltværelser

Skønne dobbeltværelser der har tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Gratis aircondition (centralstyret) og deponering. El-kedel. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser, halvpension

Skønne dobbeltværelser med halvpension inkluderet. Satellit-tv, radio, telefon og minibar. Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Gratis aircondition (centralstyret) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser, 4 ordinære senge

Familie-værelser består af 2 dobbeltværelser med connecting door. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. El-kedel. Klinkegulv. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser, 5 ordinære senge

Familie-værelser som består af et dobbeltværelse og en junior-suite med connecting door. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Gratis aircondition (centralstyret) og deponering. El-kedel. Klinkegulv. Hårtørrer. Mulighed for at leje badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 5 personer, heraf 3 børn.

Familie-værelser, 6 ordinære senge

Familie-værelser som består af to lyse junior-suiter med connecting door. Dobbeltsenge og ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Gratis aircondition (centralstyret) og deponering. El-kedel. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 6 personer, heraf 4 børn.

Junior-suiter

Rummelige lyse junior-suiter med dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Gratis aircondition (centralstyret) og deponering. El-kedel. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. For gæster der booker 2 værelser, er der mulighed for at booke værelser med connecting door mod forespørgsel.

Antal personer: 2-3 personer.

Pool-suiter

Pool-suiter som er store og har en fin terrasse med opvarmet privat. Dobbeltseng. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Gratis aircondition (centralstyret) og deponering. El-kedel. Klinkegulv. Mulighed for at leje badekåber. Hårtørrer. Badekar og separat bruser samt toilet.

Antal personer: 2-3 personer.