Bedømmelse af Playitas Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 614 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Personalet som var meget hjælpsomme i en svær situation med Covid19
-
Generelt var værelset lidt nedslidt og kunne godt trænge til maling/opfriskning + styling

Bekræftet køb : 2020-03-16


7 ud af 10

+
Sportsaktiviteterne,
-
Bedre mad, lettere adgang fra hotel til område / restauranter(mere direkte)

Bekræftet køb : 2020-03-15


9 ud af 10

+
Forplejningen og servicen
-

Bekræftet køb : 2020-03-12


7 ud af 10

+
Placering.
-
- ingen børn, de skal henvises til apart hotel

Bekræftet køb : 2020-03-12


8 ud af 10

+
Udsigt, stemning, madden, aktiviteter, at man kan svømme i den tilhørende pool tidligt om morgenen....
-
Hygiejnen: træningsområder og -redskaber. Afspritningsmuligheder kunne forbedres i forbindelse med træning og ved brug af udstyr. Instruktører bør sammensætte programmer, så man ikke fremover behøver fysisk kontakt.

Bekræftet køb : 2020-03-12


8 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2020-03-12


10 ud af 10

+
Vi har nu været fem gange i træk på Playitas, og vi nyder at være der hver gang og denne gang skuffede ikke, vi fik 100% det vi havde ønsket og forventet, med super sports faciliteter, dygtige engagerede instruktører og servicemindede personale overalt - og så på toppen af det, meget lækker sund mad.
-
Når vi har sagt at vi er meget glade, skylder vi også at fortælle at vi er vældigt overraskede og skuffede over slet ingen information fra hverken Apollo eller Playitas omkring den meget kritiske situation verden er i lige pt. der var INGEN beskrivelser om hvordan vi skal forholde os, ingen SMS'er fra Apollo, ingen info fra Apollo guider på stedet???? Vi havde selv medbragt engangshandsker til at benytte ved Buffet, men havde da en klar forventning om at det var implementeret fra Stedets side, ja der var håndsprit ved indgang til restaurant, men ingen ved nogen af sportsfaciliteter hvor mange deler udstyr og dermed også smitte??? der var ingen info omkring hvordan og hvorfor det skulle benyttes ved buffet, og det er der bare nogle der har behov for, det er jo primært unge mennesker der føler der er "udødelige" Vi tænker at det er yderst vigtigt for Apollo som virksomhed at der ikke kommer smitte på jeres loktioner, for dette vil jo betyde lukning af lokationen og dermed en voldsom økonomisk byrde for jer som virksomhed, så vi forstår simpelthen ikke at der ikke var dette fokus? Når dette er sagt, så igen, vi elsker at være på Playitas, vi er glade for at alt i forhold til rejsen, før, under og efter fungerer 100% godt, en lille ting kunne dog være at skille Poolfaciliteter mellem Hotel og Apart Hotel, så Børne området var ved Apart Hotel.

Bekræftet køb : 2020-03-12


9 ud af 10

+
-
Balkonen var meget smal. 6101

Bekræftet køb : 2020-03-09


9 ud af 10

+
Vores skønne værelse og beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2020-03-05


8 ud af 10

+
At alt er samlet på et sted og børnene kan frit lege og løbe omkring
-
Madsituationen på hotellet. Der lukkes for mange borde ned for hurtigt og frokosten er halvgammel med fx tør pasta efter kl. 14. Det meste mad smager af det samme. Samme krydderier og virkelig meget olie. Det er en befrielse, når der er thaimad. Det måtte der gerne være hver dag. Og gerne lidt fornyelse til børnene. Evt små pizzaer og andet. Fornyelse af maden i det hele taget. Vi orker ikke at spise det samme mad igen, så næste gang, vi kommer må vi finde en anden løsning. Der er en klar mangel på borde til mere end to personer. Fokus på at personer der sidder alene eller to ikke tager de få borde til flere personer. Alt i alt havde personalet i restauranten på hotellet meget travlt!

Bekræftet køb : 2020-03-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

512 bedømmelser
Meget godt
 
245
Godt
 
193
Middel
 
47
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

16-02-2020

Indlæg af Pia S Silkeborg, Danmark

Super godt og noget for alle

Vi valgte Playitas da min mand er til golf, og vi andre er til fitness og badminton. Stedet har rigtig gode motiverende instruktører, specielt skilte Emma, Ida og den skøre skotte Andrew sig ud fra mængden. Sidste dag prøvede vi en tennistime med Tomas, der virkelig gav os noget for pengene, og var utrolig dygtig og engageret. Vi kommer helt klart igen. Stedet er velholdt og der et noget for alle.

 
16-12-2019

Indlæg af frankkV6552MQ Struer, Danmark

Cykelferie

Så var vi afsted på cykelferie for 8 gang på Playitas siden 2016. For 8 gang kan vi give 5 stjerner til stedet. Alt fungere perfekt. Vi havde igen halvpension og deres morgenmad og aften buffe er perfekt. Især skal fremhæves deres thai kok som var der 3 gange den uge vi var afsted đź‘Śđź‘Śđź‘Śđź‘Śđź‘Ś

 
07-10-2019

Indlæg af 753madsh Fuerteventura, Spanien

Fantastisk fitness ophold og sølvbryllups arrangement

Tak Playitas. Vi er en familie på 5 voksne og et spædbarn. Vi har inviteret vores børn/svigerbarn og vores dejlige lille barnebarn med på rejsen. Vi boede på Playitas Aparthotel. Anledningen for rejsen er vores sølvbryllup. Til netop vores sølvbryllup skabe Playitas de bedste rammer til os på denne store dag. Lige fra bryllupskage til champagne på værelset, smuk opdækning til både morgenmad og frokost. Det var Playitas Hotel restauranten som stod for disse arrangementer. Fantastisk entusiatiske fitness instruktører lige fra WOD/crossfit om morgenen henover dagen med alle mulige andre fysiske træninger/programmer. Endnu engang tak for jer. I har været med at gøre vores rejse og dag uforglemmelige. Rejser lykkelige hjem. Vi kommer helt sikkert tilbage

 
17-05-2019

Indlæg af BennyB307

dejligt hotel med super service og smilende medarbejdere

Vi boede på hotellet en uge i forbindelse med ophold på Playitas. Vi havde helpension, så vi indtog de fleste måltider ved buffetten. Dejlig morgenmad med masser at vælge imellem. Der var både frugt, smoothies, pandekager og æg/bacon mv. Det var også muligt at vælge glutenfri mad og mælk uden laktose. Frokosten var fin uden at være overdådig. Til aftenbuffetten var der igen masser at vælge imellem, herunder altid fisk. Vi havde ingen små børn med, men der var altid pommes frites, pasta og kødsovs. Super venligt personale, der var gode til at rydde bordet for brugte tallerkner. Hotellet bestod af små bygninger op ad skrænt, så mange trapper - ikke for gangbesværede, selv om der var elevator. Dejligt roligt poolområde med masser af liggestole, både i sol og i skygge.

 
06-05-2019

Indlæg af frankkV6552MQ Struer, Danmark

Cykelferie

Alt var perfekt. Intet mindre end perfekt đź‘Ś Vi benytter kun cykelcentret og ikke de øvrige sportsaktiviteter. Uovertruffen kompetent og venlig betjening. Standarten og kvaliteten på Resortet lever 110% op til vores forventninger. Det er 6 gang vi er der siden 2017. Vi kommer helt sikkert retur et par gange om året fremadrettet. Frank Danmark