LACASA Cotillo

LACASA Cotillo er et flot lejlighedshotel i udkanten af den lille fiskerby El Cotillo. Stranden Playa de Los Lagos ligger lige nedenfor hotellet. Her kan du bo i dejlige lejligheder med to soveværelser og dykke, windsurfe eller cykle i løbet af dagen.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder superior for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Bellingenhed i El Cotillo. Nyt og pænt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 2 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

LACASA Cotillo ligger ovenfor stranden lige uden for byen El Cotilla på Fuerteventura. Hotellet blev bygget i 2022 og har et dejligt poolområde med en solterrasse, solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder.

Fitnessrum. Hotellet passer til dig, der gerne vil opleve Fuerteventura og passe dig selv med mad og måske en picnic. Hvis du vil rundt og se øen, udlejer hotellet cykler.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben kl. 08.00-16.00. Parkering mod betaling. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Trapper og niveauforskelle på hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Der foregår byggeri i nærheden af hotellet, byggeriet foregår mellem kl. 08.00-19.00. Lyd fra byggeriet kan opfattes som forstyrrende.

Alle hoteller i El Cotillo & Majanicho

Coral Cotillo Beach

Coral Cotillo Beach er et skønt hotel ved den fine strand Los Lagos Beach i Cotillo på Fuerteventura. Her findes et stort poolområde, stranden er kun et stenkast væk, og på kun få minutter kan du gå ind til den charmerende fiskerby Cotillo. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe halvpension.