Bedømmelse af R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 62 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Comfort og omgivelser
-

Bekræftet køb : 2023-03-31


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-24


8 ud af 10

+
Masser af fred og ro, pænt og rent alle steder og super flot haveanlæg.
-
Synes det er upassende, at der kun er en glas svingdør til toilettet med åbent både foroven og neden.

Bekræftet køb : 2023-03-17


9 ud af 10

+
Fantastisk ro og lækre faciliteter.
-
Det er virkelig småting i forhold til ferien som helhed, men lidt flere skilte til at vise hvad der er i buffeten. Og lidt flere tjenere til at tage mod drikkevarer ordre under måltiderne. De løb rigtig stærkt, men man måtte vente på sine drikkevarer

Bekræftet køb : 2023-03-17


9 ud af 10

+
Service og rengøring
-
Folk lagde håndklæder på solvogne aftenen før. Hvilket betød at de alle var optaget når vi kom næste dag.

Bekræftet køb : 2023-03-06


7 ud af 10

+
At det var et voksent hotel,nu man ikke har små børn længere er det guld værd. At der var så stille og fredeligt som der var og at man ikke var ved at blive kvalt i cigaret os allevegne
-
Mere variation i maden, når der er et 4 **** hotel . Og sæt så skilte på al maden, der er mange der er allergiske idag.

Bekræftet køb : 2023-03-06


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-06


10 ud af 10

+
Super personale, super god rengøring.
-

Bekræftet køb : 2023-03-03


10 ud af 10

+
Stille og roligt
-

Bekræftet køb : 2023-03-03


6 ud af 10

+
Hotelværelset var fint,
-
Alt for ensformig mad og ikke varieret nok, meget sejt kød ,samme mad til frokost samt aften, snack bar var dårlig, spa virkede kun en , de andre var defekte samt sauna uden varme

Bekræftet køb : 2023-02-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

397 bedømmelser
Meget godt
 
143
Godt
 
166
Middel
 
64
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

06-03-2023

af Sanne G Frederiksværk, Danmark

Hyggeligt og stille voksent hotel .

Har man brug for en uge i fred og ro,kan dette hotel anbefales. De har tænkt på det meste og hotellet ligger ved stranden. Der er rig mulighed for at gå nogle dejlige ture ,både langs vandet men også i bjergene. Maden var en smule ensformigt og savnede at der var skilte på alle retterne,da jeg har allergi for nødder.

 
22-12-2017

af briansteiness Esbjerg, Danmark

Roligt hotel med flinkt personale

Skal man have ro er hotellet ideelt. Der findes ikke meget omkring hotellet. 2 ting som skal fremhæves er det flinke personale og en super morgenmadsbuffet. På den negative side må man nævne hotellets frokostbuffet og aftensmads-buffet. Kedeligt udvalg og stegt kød uden smag og sej som skosåler.

 
14-04-2017

af Henrik Leander S Støvring, Danmark

For voksne

Hotellet ligger helt ned til vandet i en meget lille by. Stranden er med sort lava sand, der er også en strandpromenade, men den er kun 800 m lang og ender i ingenting. Hotellet er ok dog kunne rengøring godt være bedre. Personalet taler næsten kun spansk, men er ellers meget venlige.

 
03-06-2016

af Anders772 Odense, Danmark

3 uger i All inclusive land

Hotel anmeldelse. Boede i Fantasia afdelingen. 4.Mad dejlig meget salat og fint udvalg af frugt. Det fleste steaks er for fede og med sener ; ikke helt min smag.desuden skal næsten alt kød tilsyneladende pøses ind i olie/fedt. Meget fisk. Fine pastaretter og kødboller og pølser og kartoffelmos. Morgenmad er rigtig god meget at vælge imellem. Og så er der "byg selv" omelet. Meget fint. 5. WiFi. Super godt og virker bare 100%. Dejligt! 5. To tv dejligt at kunne se Formel 1 og lidt Giro cykelløb! 4. Rengøring er lige som det skal være. Lidt sløve med refill af kaffe og sukker. Men ellers Meget fint. 5. Og så fik jeg brug for assistance til at få støjdæmpet et irriterende larmende dæksel lige bagved min lejlighed. Der blev reageret prompte og sagen løst. Virkelig dejligt muchos Gracias !! 5.Personalet er meget søde og venlige og gode til at lære spansk fra sig. Meget glade når man prøver at lære de mest almindelige fraser på Spansk.og så skader det jo ikke at man viser dem respekt og behandler dem høfligt. 4. Suiten i fantasia afdelingen var ganske glimrende. Stue , soveværelset lille gang med skab og fint badeværelse med karbad. Eneste minus er at væggen ind til badeværelset er glas. Så udefra kan man se direkte igennem hele suiten. Husk at trække for når du er i bad! :-) ellers kommer der lidt Red light Amsterdam over det. ;-) 2. Suiten jeg boede i skulle alle desværre forbi for at komme til ind/udgang så der var intet privatliv i haven. Det var meget irriterende.601. Indgangen er fejlplacert og burde placeres mellem 601 og poolbaren. Der er allerede en låst låge. Lav lidt research på området - så du ikke bliver skuffet over at der kun er en lille bitte by med 3 restauranter i nærheden. Og vær opmærksom på at stranden lige ved hotellet er sort groft sand med sten. Ca.300 meter mod syd bliver den lidt bedre. Virkelig afslappende miljø.

 
15-01-2014

af Peter P Taastrup

Ingen varme

Husk at tage det uldne undertøj og varme nattøj med. Der er aircondition men i vores værelse kunne den kun give endnu mere kulde. Ikke særligt romantisk at skulle sidde med overtøj og tæpper om aftenen for ikke at fryse, idet temperaturen i løbet af aftenen/natten ikke var mere end 11 grader og huset ej isoleret. Aften badet en pine, når man kom ud af badet, var det med hurtigt at komme i tøjet for ikke at blive meget koldt. Synd at at værelserne skulle være så kolde, det ødelagde for en stor del ferien, på et hotel hvor de andre ting ellers var okay. Vi endte med at blive syge af kulden og har bestemt os for, at skal vi igen på dette hotel, i vinter perioden bliver det ihvertfald ikke i på Romantic fantasita suites. Det blev for os en dårlig oplevelse.