Bedømmelse af R2 Pajara Beach Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 107 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-16


7 ud af 10

+
God services
-
Maden er blevet ringe har været meget bedre

Bekræftet køb : 2020-03-16


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-03-09


9 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed lige ud til kyst/strand/vand... Det altid venlige og smilende personale, som på trods af travlhed gav sig tid til et smil og en kommentar/snak
-
Større opvarmet pool på den kolde årstid. Flere baby pusle faciliteter, det manglede og baby måtte ligges mellem håndvaske på bordet lidt uhygiejnisk... Har været på andre All inclusive hoteller hvor aften hygge med barer og underholdning var på samme etage/område hvilket virkede mere hyggeligt. Go kaffe hele dagen, savnede det især efter aftensmaden, hvor der kun var adgang til automat kaffe, bare helt straight sort filter kaffe...

Bekræftet køb : 2020-03-08


8 ud af 10

+
-
Vi blev lige indenfor på hotellet den dag vi skulle hjem, fordi der blæste en kold vind. Vi var 4 personer, der stod sammen med kufferter - tydeligt på vej hjem. Men--- chaufføren kiggede åbenbart ikke efter os og kørte, så vi var nødt til at skaffe en taxa og betale 80 euro for at blive kørt til lufthavnen. Det var slet ikke i orden!! og vi skriver også til firmaet omkring dette. Det kunne være en idé, at de chauffører, der skal hente gæster og som kommer uden guide har en "Apollo-trøje" på, så men kan se, at det er en chauffør, der kører for firmaet. Jeg ved ikke, om det var vores chauffør jeg så komme ind og gå over i den modsatte side af lobbyen og kigge. Han gik uden at tale med nogen efter et meget kort ophold.

Bekræftet køb : 2020-03-02


8 ud af 10

+
Beliggenhed ved vandet. Vi havde ønsket værelse i toppen,og det fik vi.
-
Det er 4. Gang vi har boet på R2 over 6 år. Maden er blevet ringere, ikke så varieret, som det var de første par gange. Meget spaghetti, pasta , salater blandet med ubestemmelige ingredienser . Det kunne trænge til forbedring.

Bekræftet køb : 2020-03-02


10 ud af 10

+
Helt klart beliggenheden.
-
Da det er et stort hotel, kunne jeg (vi) godt have ønsket, at der var flere spiserestauranter at vælge imellem - især om aftenen.

Bekræftet køb : 2020-02-17


10 ud af 10

+
Lækkert hotel. Dejlig beliggenhed tæt på stand.
-
Maden den var godt nok dårlig. Faktisk det værste all inclusive hotel jeg nogen siden har været på hvad angår mad.

Bekræftet køb : 2020-02-13


8 ud af 10

+
Deres spise restaurant er et overflødigshorn der er alt hvad hjertet kan begære supper betjening.
-
Deres motionscenter er virkelig i dårlig stand det vil være et + få hotellet fik nye maskiner.

Bekræftet køb : 2020-02-03


8 ud af 10

+
God mad, og fin underholdning.
-

Bekræftet køb : 2020-01-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

1796 bedømmelser
Meget godt
 
636
Godt
 
717
Middel
 
282
Mindre godt
 
113
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

12-02-2020

Indlæg af 993majbritts

Skøn beliggenhed

Dejligt stort hotel, med mange muligheder. Rejste slut Januar og selvom om der var mange turister mærkede vi det ikke, der var dejligt stille og roligt. Pæne værelser, handicap venligt, elevatore og sti system til rollatore og div. Maden var ok varieret og der var forskellige temaer hver aften. Underholdning for stor og små om aftenen i div sale, så vi oplevede ingen larm. Hygge bar rundt omkring på stedet. Masse af liggestole, dejlig poolområde i forskellige miljøer. Super service og dejligt personale. Kan klart anbefale stedet, vi kommer gerne igen.

 
23-01-2019

Indlæg af V1989SSkarins Horsens, Danmark

Skøn hotel med masser af service

Først boede vi på R2 Bahia Playa hotel i Tarajalejo. Der lagde vi mærke til at man kunne opgradere gratis til et værelse med havudsigt. Vi blev kørt gratis i taxa til R2 Pájara Beach hotel Costa Calma. Et dejligt hotel,hvor vi fik et værelse med hav udsigt ūüėć Personalet knokler for at gøre alle tilpas. Rengøringsniveauet er helt i top og modtagelsen i receptionen var bare sød og venlig. Fremadrettet vil jeg vælge R2 hoteller enten på Furteventura,Lanzarote eller Mallorca Så ved man at service og hotellet er fint ūüėä

 
10-05-2017

Indlæg af CharlotteL2008 Hillerød Kommune, Danmark

Super ferie

Tak for en dejlig uge på jeres hotel. Det var dejligt at man ikke skulle stå tidligt op for at få en sol seng. Der var alle dage god plads ved poolen Et lille minus var at i restaurant var der lidt for lang kø hvor der blev stegt kød og fisk. Men maden var ok til prisen. Vinen var nok lidt tynd. Baren skulle have lidt flere drinks man kan vælge i mellem. Madrassen var MEGET hård på værelset!!! Skønt med den lille strand ved hotellet. Men en kort gå tur er der også dejlige strande.

 
04-03-2017

Indlæg af sweet2san Blåvand, Danmark

Flot og vedligeholdt hotel med god beliggenhed

Pænt, rent og vedligeholdt hotel med super udsigt lige til haven. All inklusiv er meget godt med stort udvalg og variation af mad, som smager lækker. Vi havde et værelse med begrænset havudsigt men samtidig med begrænset container udsigt, hvor der en stor skraldebil hentede containere kl. 4.00 og man bliver vækket! Rengøring er i top. Personale er meget flinke og hjælpsomme. Samarbejdet af restaurants personalet fortjener beundring. Virkelig team spirit. Nye solvogne kunne godt ønskes.

 
02-03-2017

Indlæg af Camilla A

Stort, flot og lækkert

Super flotte omgivelser og udsigt. Der er nok af pools at vælge imellem og underholdningsteamet Mirek, Dianah og Ramona er fantastiske! Så sjove, selvironiske og fyldt med energi og smil. Kaffen til morgenmaden er udrikkelig, men vi ventede til kl. 10 og gik i baren og fik ordentlig kaffe og espresso. Til gengæld er der cava til morgenmaden, og massere af det. Mums! Alt personale var simpelthen så søde og fyldt med overskud. Det var en meget dejlig ferie!