R2 Pajara Beach Hotel & Spa

 • • Stort All Inclusive hotel
 • • God beliggenhed nær stranden
 • • Familievenligt hotel

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

Ugens deal: spanske favoritter

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores rejser til Fuerteventura. Gælder for rejser der bookes i perioden 13/5-22/5 og med afrejse fra 1/7-30/9 2022. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. 

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

betjeningen i pool bar samt restaurant
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Pajara Beach er et stort All Inclusive-hotel, ideelt for børnefamilier. Hotellet er opbygget i U-form, hvor hver side repræsenterer en blok. Her findes tre pools, hvoraf den ene er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool og indendørs pool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum (udskiftning mod betaling). Legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år (engelsktalende personale). Flere barer, en restaurant med forskellige tema-buffeter og en a la carte-restaurant (åben to dage om ugen og indgår ikke i All Inclusive). Lange bukser er påkrævet til mænd ved middag i restauranterne.

Vaske- og renseservice. Souvenirbutik. For den aktive er der et fitnessrum, beachvolley, basket og boule. Tennis og billard mod betaling. Lille spillerum med maskiner mod betaling. Dejligt spa-center, der tilbyder flere afslappende og opfriskende behandlinger mod betaling. Apollos gæster får 10% rabat adgang til spaen og på udvalgte spabehandlinger. Aldersgrænsen er 16 år for at besøge spaen. Hver dag kl. 11.00-13.00 er børn velkomne i spaen. Gratis wifi i receptionen. Trapper fører ned til klippestranden. Begrænset trafik.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet med drikkevarer, kl. 13.00-14.30
 • Snacks, sandwiches og is i snackbaren, kl. 10.30-18.00
 • Middagsbuffet med drikkevarer (lokal øl og vin), kl. 18.30-21.30
 • Forfriskninger, lokale drinks, øl og sodavand ad libitum, kl. 10.30-18.00 i poolbaren og kl. 10.30-23.00 på Playa Larga, kl. 11.00-23.00 i lobbybaren samt kl. 20.00-23.00 i baren La Zarza. (La Zarza har åbent til kl. 01.00, men efter kl. 23.00 er drikkevarer mod betaling).

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellet armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter som f.eks pool, fitnessrum og minigolfbane.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie, men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Her er der fokus på yoga og surfing sammen med holdtræning og udendørs oplevelser. Hotellet ligger i naturskønne og rolige omgivelser nær den smukke sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. På hotellet tilbydes yoga, tennis og holdtræning med professionelle instruktører såvel som fitness-faciliteter og perfekte omgivelser for vandring, løb og cykling.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden.

Melia Fuerteventura

På Melia Fuerteventura får du en skøn og afslappende ferie med meget sol og strandliv. Melia Fuerteventura ligger lidt for sig selv langs den lange sandstrand i Playa Barca. Har du ikke prøvet at dykke eller windsurfe før, har du alle chancer for at lære det nu!

INNSiDE by Melia Fuerteventura

INNSiDE by Melia Fuerteventura er beliggende ved den idylliske strand Sotavento. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren. Hotellet er for gæster over 16 år.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.