2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse eller balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed med to soveværelser og et opholdsrum og minitekøkken. Der er trapper i nogle lejligheder. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa og enkeltseng. Den ene lejlighed har en seng ovenpå på en køjeseng (stige til rådighed). Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse eller balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Renoverede 2-værelses lejligheder

Renoverede 2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse eller balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverede 3-værelses lejligheder

Renoverede 3-værelses lejligheder med to soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Der er trappetrin i lejligheden. Plantegning og størrelse på både lejlighed og terrasse varierer. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa, enkeltseng og en seng ovenpå på en køjeseng (stige til rådighed). Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Wifi inkluderet. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse eller balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.