2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder i bungalow med kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med separate senge og tv. Ekstraopredninger i fold-ud senge. Kogeplader, køleskab, el-kedel, brødrister, kaffemaskine og køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering (enten i lejligheden eller i receptionen). Klinkegulv. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses suiter

2-værelses suiter i etage bestående af et soveværelse med 2 separate senge samt bad/brus og hårtørrer på øverste etage. På den nederste etage er der et kombineret opholdsrum og soveværelse. Tv og et lille køleskab. Gratis wifi og deponering (enten i suiten eller i receptionen). Klinkegulv. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage beliggende i bungalow. På nederste etage findes en terrasse, et lille toilet og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og brødrister. Gratis wifi og deponering (enten i lejligheden eller i receptionen). Tv. På øvre plan findes to separate soveværelser med et badeværelse med bad/brus. Klinkegulv, Hårtørrer. Terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med separate senge og mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv og et lille køleskab. Gratis wifi og deponering (enten på værelset eller i receptionen). Klinkegulv. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Terrasse eller 2 balkoner.

Antal personer: 1-3 personer.