Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 755 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Fantastisk Apollomedarbejder. En ung svensk pige, som var meget synlig. Det gav en vis tryghed ifht opholdet. Rigtig gode aktiviteter, for enhver smag.
-
Mere varme i poolen. Adgang til aktivitets oversigt, så man kan planlægge hjemmefra.

Bekræftet køb : 2022-01-24


10 ud af 10

+
-
Når der laves mad kunne der måske laves lidt mindre portioner, da maden nogle gange næsten er nået at blive kold

Bekræftet køb : 2022-01-21


10 ud af 10

+
Hyggeligt mindre velholdt hotel i rolige omgivelser. Meget lidt ‘turistet’
-

Bekræftet køb : 2022-01-21


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Holdtræning fx yogaen kræver enten at man er 20 år eller yoggie.

Bekræftet køb : 2022-01-17


8 ud af 10

+
Super godt køkken og lækker buffet, Nemt at leve sundt.
-
Badeværelse trænger til en opdatering i det dobbeltværelse vi boede på. Virkede finde men var slidt. Evt. et linned skifte midt på ugen.

Bekræftet køb : 2022-01-14


10 ud af 10

+
Et stille og roligt sted og alligevel med mange tilbud om aktiviteter. Fantastisk service fra personalet side
-

Bekræftet køb : 2022-01-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-01-10


10 ud af 10

+
Personalet
-
Vi måtte vente 1 time på indtjekning på hotellet fordi værelset ikke var klar som de eneste. Andre fik deres værelser med det samme. Der kan ske fejl, men det var lidt ærgerligt efter en lang flyvetur og transfer

Bekræftet køb : 2021-12-31


9 ud af 10

+
Flinke og meget serviceminded personale - tjenerne arbejdede hurtigt og gjorde et godt indtryk. Super at stedet er blevet et sportshotel, hvor alle hold mv. er inkluderet i prisen. Vi havde fornøjelse af god og sjov undervisning i tennis, cykel, yogatimer og mere.
-

Bekræftet køb : 2021-12-31


5 ud af 10

+
Roen og der ikke var så mange gæster
-

Bekræftet køb : 2021-12-27


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.