INNSiDE by Melia Fuerteventura

  • • Ved den fantastiske Sotavento-strand
  • • Pool med udsigt over havet
  • • For gæster over 16 år

INNSiDE by Melia Fuerteventura er beliggende ved den idylliske strand Sotavento. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren. Hotellet er for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var dejlig fred og ro, og lækker morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har en stor pool med udsigt over havet og Sotavento-lagunen. Stor solterrasse med opvarmet pool (ca. 23 grader), solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Hotellet er beliggende lige ved den populære windsurfingstrand Sotavento.

Buffetrestauranten The Kitchen serverer morgenmad og middag med udsigt over havet. Restauranten har et stort udbud af frugter, grøntsager, salater og andre organiske produkter... det meste er hjemmedyrket. Poolbaren Schack tilbyder forskellige typer drikkevarer, smoothies, enkle retter og desserter. Cocktailbaren Ginger serverer forskellige cocktails og friskpresset juice. Hotellets indretning samt personalets uniformer er designet af det spanske brand Desigual.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis yoga og pilates to gange om ugen. Gratis fitness-faciliteter (åben om dagen, der skal bookes tid i receptionen). Spa på nabohotellet Meliá Fuerteventura mod betaling. Receptionen har åben døgnet rundt.

Måltider

Indgår:
Morgenmadsbuffet. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:
Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter, halvpension indgår, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie, men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Her er der fokus på yoga og surfing sammen med holdtræning og udendørs oplevelser. Hotellet ligger i naturskønne og rolige omgivelser nær den smukke sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. På hotellet tilbydes yoga, tennis og holdtræning med professionelle instruktører såvel som fitness-faciliteter og perfekte omgivelser for vandring, løb og cykling.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Melia Fuerteventura

På Melia Fuerteventura får du en skøn og afslappende ferie med meget sol og strandliv. Melia Fuerteventura ligger lidt for sig selv langs den lange sandstrand i Playa Barca. Har du ikke prøvet at dykke eller windsurfe før, har du alle chancer for at lære det nu!

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for gæster over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.