INNSiDE by Melia Fuerteventura

  • • Ved den fantastiske Sotavento-strand
  • • Pool med udsigt over havet
  • • For gæster over 16 år
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

INNSiDE by Melia Fuerteventura er beliggende ved den idylliske strand Sotavento. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren. Hotellet er for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,3 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har en stor pool med udsigt over havet og Sotavento-lagunen. Stor solterrasse med solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Udskiftning af poolhåndklæder mod betaling. Hotellet er beliggende lige ved den populære windsurfingstrand Sotavento.

Buffetrestauranten The Kitchen serverer morgenmad og middag med udsigt over havet. Restauranten har et stort udbud af frugter, grøntsager, salater og andre organiske produkter... det meste er hjemmedyrket. Poolbaren Schack tilbyder forskellige typer drikkevarer, smoothies, enkle retter og desserter. Cocktailbaren Ginger serverer forskellige cocktails og friskpresset juice. Hotellets indretning samt personalets uniformer er designet af det spanske brand Desigual.

Gratis wifi i lobbyen og på værelserne. Cykeludlejning. Gratis yoga og pilates fire gange om ugen. Gratis fitness-faciliteter. Spa på nabohotellet Meliá Fuerteventura mod betaling. Receptionen har åben døgnet rundt.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.