R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Drinks i pool baren.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Pajara Beach Hotel & Spa er bygget i en u-form, hvor hver side repræsenterer en blok. Her er tre pools, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Separat børnepool og en indendørs pool. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum, betaling for skift af håndklæder.

I buffetrestauranten Amanay serveres morgenmad, frokost og middag med forskellige temabuffeter. Snackbaren Barlovento tilbyder drinks og snacks hele dagen. En à la carte restaurant, der er åben to dage om ugen. Pæn påklædning - lange bukser til mænd under middagene. Flere barer.

Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. For de aktive er der fitnessrum, beachvolley, basketballbane og boules. Tennis og billard mod betaling. Lille spillelokale med maskiner mod betaling. Godt spacenter med flere afslappende og forfriskende behandlinger mod betaling. Apollos gæster får 10 % rabat på adgang til spaen og på udvalgte spabehandlinger. Aldersgrænse 18 år for at besøge spaen. Hver dag kl. 11.00-13.00 er børn velkomne i spaen i følge med en voksen.

Gratis wifi i receptionen. Souvenirbutik. Trapper hele vejen ned til klippestranden. Begrænset trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Amanay, kl. 07.30-10.30
 • Kontinental morgenmad i snackbaren Barlovento, kl. 10.30-13.00
 • Frokostbuffet i restaurant Amanay, kl. 13.00-14.30
 • Snacks, sandwich og is i snackbaren Barlovento, kl. 13.00-18.00
 • Middagsbuffet i restaurant Amanay, kl. 19.30-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer og spiritus i hotellets barer ad libitum, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellet armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Costa Calma & Tarajalejo

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter, halvpension indgår, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Ved den populære og kendte windsurfingstrand Sotavento ligger INNSiDE ved Melia Fuerteventura, et hotel for gæster over 16 år. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for gæster over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et stilfuldt hotel i en minimalistisk stil med lyse farver og alt blandet med farverige interiørdetaljer. Her kan du bade i den opvarmede pool og nyde stranden, som ligger inden for gåafstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotel for alle, der ønsker at være aktive - på hotellet, i naturen eller fra stranden. Til afslapning har hotellet flere pools for både voksne og børn. Hotellet arrangerer yogaklasser, kurser i både kitesurfing og surfing, og hvis du vil prøve SUP, cykle eller tilbringe en dag på havet, er det muligt. Tilbage på hotellet indgår både frokost og middag i All Inclusive.