R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden. Dette hotel er for gæster over 16 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Storr rummeligt værelse og rolig beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa er et moderne og stilrent hotel i meget rolige omgivelser. Hotellet ligger lige ved stranden i den lille by Tarajalejo og henvender sig kun til gæster over 16 år. Her er et poolområde med to pools, hvoraf en er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder, udskiftning er mod betaling. Poolbar.

Buffetrestaurant der serverer morgenmad, frokost og middag (nobel påklædning kræves, lange bukser eller knælange shorts til mænd). Bar og poolbar samt bar i natklubben.

Fitnessrum. Ca. 200 meter fra hotellet findes et udendørs træningsområde (ikke i hotellets regi). Dejligt spa med udsigt mod havet med sauna og indendørs pool med jacuzzisektion. Apollos gæster får 10% rabat på entré til spaet. Massage mod betaling. Skønhedssalon. Bordtennis og billard.

Gratis wifi på hele hotellet, (hurtigere og mere stabil forbindelse mod betaling). Underholdning og livemusik et par gange om ugen. Natklub der er åben hver aften. Minimarked og souvenirbutik. Ca. 20 m til sort sand-/sten-/grusstrand, som er en del af et naturreservat. Badesko anbefales. Ca. 250 m til centrum i Tarajalejo med minimarked, et par restauranter/barer samt et lille torv. Ca. 13 km til Costa Calma (lokalbus en gang i timen i dagtimerne). Underholdning på hotellet kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl.13.00-14.30
  • Snacks, kl. 15.30-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter, halvpension indgår, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Ved den populære og kendte windsurfingstrand Sotavento ligger INNSiDE ved Melia Fuerteventura, et hotel for gæster over 16 år. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for gæster over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et stilfuldt hotel i en minimalistisk stil med lyse farver og alt blandet med farverige interiørdetaljer. Her kan du bade i den opvarmede pool og nyde stranden, som ligger inden for gåafstand.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotel for alle, der ønsker at være aktive - på hotellet, i naturen eller fra stranden. Til afslapning har hotellet flere pools for både voksne og børn. Hotellet arrangerer yogaklasser, kurser i både kitesurfing og surfing, og hvis du vil prøve SUP, cykle eller tilbringe en dag på havet, er det muligt. Tilbage på hotellet indgår både frokost og middag i All Inclusive.