LABRANDA Corralejo Village

På hotel LABRANDA Corralejo Village bor du i hjertet af populære Corralejo på Fuerteventura. Nyd et poolområde omgivet af palmer, og stranden ligger kun et stenkast væk. Her bor du bekvemt med All Inclusive og faciliteter som fitnessrum og spabehandlinger.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,2 ud af 10
Baseret på 11 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

LABRANDA Corralejo Village byder på skøn beliggenhed lige ved stranden i Corralejo på Fuerteventura. Ved det palmeklædte poolområde er der en pool (opvarmet om vinteren), en separat børnepool og solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan lånes mod et depositum. Poolbaren Beach Dunas ligger lige ved siden af, og her serveres snacks, drinks og cocktails. For dem, der vil tage en dukkert i havet, er stranden kun et stenkast væk. Der kan lejes solstole og parasoller på stranden.

Hotellets hovedrestaurant, Lava Restaurant, serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet med stationer, der serverer forskellige retter. Der er tre temaaftener om ugen; mexicansk, asiatisk og kanarisk. Baren The Rock Bar er et dejligt sted at nyde en god drink før middagen.

Gratis wifi på fællesområder. For dem, der kan lide at træne, er der et fitnessrum og aktiviteter såsom beachvolley og bordtennis. Billard for betaling. Legeplads for de mindste. Det dejlige spa-område giver ekstra afslapning i form af forskellige behandlinger såsom massage (mod betaling). Der er også en sauna og boblebad (mod betaling).

En kort gåtur fra hotellet ligger hjertet af den populære by Corralejo, hvor den lille havn byder på mange gode restauranter.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Tidlig morgenmad i Lava Restaurant, kl. 06.45 (mod forespørgsel)
  • Morgenmadsbuffet i Lava Restaurant, kl. 07.30-10.30
  • Snacks i poolbaren Beach Dunas Pool Bar, kl. 12.00-17.00
  • Frokostbuffet i Lava Restaurant, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet i Lava Restaurant, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin samt lokale drikkevarer ad libitum døgnet rundt i baren The Rock Bar

Afrejselufthavne-billund-københavn