Værelsestyper

2-værelses-suiter

Luksuriøse og rummelige 2-værelses-suiter der kaldes Atlantico suites. Separat soveværelse (tv i begge værelser). Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minibar mod betaling. Nespressomaskine og kaffekapsler. Pudemenu. Gratis wifi, centralstyret aircondition (til vinter er det et varmeanlæg) og deponering. Bad/brus og toilet. Separat brus og jacuzzibadekar. Strandtaske, badekåber, tøfler samt hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Gæster i 2-værelses suiterne som vælger at tilkøbe halvpension bliver automatisk opgraderet til halvpension extra.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Meget fine og rummelige dobbeltværelser med minibar. Pudemenu. Gratis wifi, centralstyret aircondition (til vinter er det et varmeanlæg) og deponering. Kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler samt hårtørrer. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Meget fine og rummelige enkeltværelser med minibar. Gratis wifi, centralstyret aircondition (til vinter er det et varmeanlæg) og deponering. Kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler samt hårtørrer. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser som består af to fine og rummelige dobbeltværelser med connecting door mellem værelserne. Minibar samt kaffe-/te faciliteter. Pudemenu. Gratis wifi, centralstyret aircondition (til vinter er det et varmeanlæg) og deponering. Bad og toilet. Badekåber, tøfler samt hårtørrer. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 3-4 personer, heraf 1 barn eller 3-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Meget fine og rummelige junior-suiter, nogle har trappetrin i værelset. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minibar mod betaling. Tv. Pudemenu. Gratis wifi, centralstyret aircondition (til vinter er det et varmeanlæg) og deponering. Separat badekar/brus og toilet. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Balkon i stueplan, nogle med havudsigt eller balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.