Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 33 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-31


8 ud af 10

+
Beliggenhed Forplejning
-
Værelse med havudsigt var ikke ok Fik et andet efter klage

Bekræftet køb : 2023-03-31


10 ud af 10

+
dejlig og hjertelig velkomst. Venligt personale
-

Bekræftet køb : 2023-02-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-20


9 ud af 10

+
Maden
-

Bekræftet køb : 2023-01-16


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-12-02


9 ud af 10

+
V
-

Bekræftet køb : 2022-11-21


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


7 ud af 10

+
Beliggenhed i forbindelse med byen
-

Bekræftet køb : 2022-11-07


1 ud af 10

+
INTET - og dog; den rengøringsdame som gjorde rent på vort værelse, og skiftede vort sengetøj flere gange efter, vi henvendte os direkte til hende (ingen kontakt herom til receptionen), men hun fik selvfølgelig også pænt med drikkepenge.
-
Vi fik IKKE det handicapvenlige værelse med bruser (uden badekar) som vi havde fået bekræftet inden afrejse, og bekræftelsen fremgik således også af vor billet. Vi fik dog efter reklamation tildelt et værelse uden badekar, men som absolut ikke var handicapvenligt, og som lå - måske - 300 meter væk fra reception og restaurant. Ligeledes var værelset mod nord, og der på intet tidspunkt sol på vor terrasse. Vi kunne IKKE få en badestol-/taburet til min handicappede kone, der ikke kan stå op under en bruser uden, at der er noget at holde fast i overhovedet. Vi havde bestilt en rejse med halvpension, da vi 2 ældre mennesker, der ikke har behov for en stor frokost når, vi har fået et godt morgenmåltid, og vi har ikke noget stort behov for at hente gratis driks. Imidlertid blev der ene og alene serveret drinks i hotellets poolbar - til trods for, at det i Apollos beskrivelse af hotellets faciliteter ville være muligt at købe mad og pizzaer - og til trods for, at der var stod et kort med en QR-kode på skranken, som man kunne scanne og herefter se poolbarens menukort. McDonalds var nærmeste spisested - men det er altså ikke der, man forventer at skulle gå til på en ferie. Samtidig blev vi begge ramt af maveonde med voldsomme opkastninger og diarre efter, vi havde boet på hotellet i 3 dage, og onsdag måtte vi tilkalde en læge til min kone, der fik injektion og tabletter. Lægen var behagelig og forklarede tydeligt, hvordan vi skulle forholde os, men desværre ville han ikke acceptere, at konsultationen skulle dækkes af det blå sygesikringskort, så vi måtte selv betale 220 euro, hvilke vi så - måske - kan få refunderet af Styrelsen for Patientsikkerhed (vi har søgt herom). Vi drak kun vand fra flasker, som vi købte i Spar-supermarkedet, der ligger ved siden af hotellet, så vi antager da, at det er sandsynligt, at maveondet skyldes forgiftning fra mad, indtaget fra hotellets restaurant ...

Bekræftet køb : 2022-11-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

5619 bedømmelser
Meget godt
 
2963
Godt
 
1675
Middel
 
638
Mindre godt
 
209
Dårligt
 
134

5 nyeste bedømmelser

29-01-2023

af BKN44 Skive, Danmark

Fantastisk golfferie

Et fantastisk hotel med rigtig god service. Ved vores ankomst blev vi møde med et top motiveret tjek in personale, det der satte prikken over alt for vores vedkommende, var at de fulgte med på den tildelte hotelværelse og spurgte om vi kunne bruge den ellers kunne vi få en anden (god service) Rengøring var helt i top og fortjener stor ros. Hotellet blev brugt sammen med en golfferie på Fuerteventura Golf Wauu en golf.

 
10-11-2021

af githag2021

super service

Usædvanlig høj standard på rengøring og vedligeholdelse. WIFI på værelserne var udsædvandlig god Venligt og meget hjælpsomt personale Hotellet ligger lidt udenfor byen, men intet problem, da det både er muligt at gå langs vandet eller langs vejen (den hurtigste rute) Hvis i vælger at spise i byen, så prøv endelig Cobe steak house. Her er både hyggeligt, god mad og venlig betjening. Der er busstoppested lige foran det nærliggende indkøbscenter. Her kan man komme til byen, men også til hovedbyen (ikke fordi det er noget specielt) Leje hellere en bil og kør rundt på øen

 
14-12-2017

af Bagsvaerd Bagsvaerd

Fremragende service, værelse, mad

Lejede dobbeltværelse gennem Apollo. Super modtagelse i receptionen, værelset stort, prima seng, fint badeværelse, god rengøring. Havde bestilt halvpension, fremragende buffetmiddag med mere end 100 retter, forskellig fra dag til dag, hovedretterne laves af kokke, mens Du ser på det, derfor helt frisktillavet. Flinke tjenere, opvarmet pool i dejlig have. Eneste minus ustabil WiFi.

 
11-03-2017

af keld52 Tårnby, Danmark

Ok men....

Besøgte Elba Sara i en uge, vejret en del blæsende, som det tit er på Furteventura og hotellet ligger placeret med alle værelser med balkoner mod øst /havudsigt, hvilket gør at der kun er sol ml. 9- ca 12 og derefter i skygge resten af dagen og vind fra nord/øst ,hvilket vi synes er trist og derfor ikke har lyst at vende tilbage. Ellers er personalet meget imødekommende og hjælpsomme og både morgenmad og aftensmaden var rigtig godt,masser at vælge imellem. Fin bar med ok drinks Dog synes vi at "spisesalen " var for stor, lidt uoverskueligt og det træk mange steder da alt var åbent trods blæst. Meget stort poolområde med mange solsenge ,men synes virkelig at det trænger til at blive renoveret, som resten af hotellet også trænger til istandsættelse. Stort indkøbs mulighed tæt på hotel og lille hyggelig by ca 20 minutter s gåtur derfra. Vi finder et mindre og bedre beliggende hotel næste gang.

 
31-08-2016

af Joanna E

Storslået oplevelse på Hotel Elba Sara

Jeg havde mange positive oplevelser på dette hotel. Værelserne er store og rummelige med skøn pool og havudsigt. Rengøringen var i top. Vi spiste ofte i buffeten og hver dag havde de en god variation af maden. Den ene dag kunne være med spansk tapas og den anden asiatisk inspireret mad med sushi. Der er mad for enhver smag, og udvalget er fænomenalt. Der var sjove og underholdende arrangementer på hotellet, ikke mindst Hawaii festen samlede folk og der var en super stemning både mellem børn og voksne. Alt i alt var hotellet en meget positiv oplevelse og hotel personalet var venlige og udleverede en fremragende service.