Bedømmelse af Casthotels Fuertesol Bungalows

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,2 ud af 10 baseret på 118 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,2 / 10
Rengøring
 
6,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mad og drikke
 
5,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,1 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Skøn beliggenhed. Venligt personale Dejligt poolområde
-

Bekræftet køb : 2022-04-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-15


7 ud af 10

+
Beliggenheden og poolområdet.
-

Bekræftet køb : 2022-04-04


6 ud af 10

+
intet
-
forviring ved morgenmaden

Bekræftet køb : 2022-03-21


3 ud af 10

+
Hyggeligt byggeri med egne små boliger og terrasse
-
Reparere/ skifte solsenge v. pool og på terrasser. Nyt bestik i køkken, vende madrassen eller nye madrasser i senge. Hyggelampe i køkken/stue (nu = to spots som ikke kan reguleres eller drejes).

Bekræftet køb : 2022-02-18


3 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-02-18


8 ud af 10

+
Personalet venlighed og den tætte beliggende på byen
-
En opdateringen af køkkenet

Bekræftet køb : 2022-02-14


3 ud af 10

+
Poolen
-
Renovering af lejlighederne

Bekræftet køb : 2022-02-14


4 ud af 10

+
Lejligheden havde udsigt
-
Personalet mangler engelskkundskaber. Forbedring af vandrør/flow, svagt tryk på både varmt og koldt vand. Bedre lys i lejlighed, hvis lyset var tændt i opholdsrummet, var det det med to skarpe nærmest projektøragtige lamper, den ene vinkelret ud i rummet

Bekræftet køb : 2022-02-07


3 ud af 10

+
Poolen. Lejlighedens størrelse men ikke stand.
-
Der blev ikke gjort rent nogen af dagene eller skiftet håndklæder/sengetøj. Mange liggestole itu. Mange fly direkte over hotellet bør beskrives. Mappe med materiale fra Apollo var ikke på hotellet. Wi-Fi meget ustabil / langsomt så svært ar se on-Line materiale

Bekræftet køb : 2022-02-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

908 bedømmelser
Meget godt
 
269
Godt
 
362
Middel
 
201
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

08-12-2021

af Kloak M Jyllinge, Danmark

Du får hvad du betaler for!

Slidt og træt hotel. Lejlighederne er i orden og kan fint bruges. Pool er i orden. Bar er i orden. De lider blot af manglende gæster pga. Corona. Ingen mad, lidt let i baren. En del flystøj. Tæt på byen. Får I lyst til at tage til storbyen Rosario, så sker der intet, mindre end i Caleta de furste. Spansk mad er vanskeligt. Suverænt bedste restaurant er Italiensk og hedder 3D.

 
09-03-2020

af Leif Bruno L

Hotel uden gratis wi-fi

Boede på samme hotel på samme tidspunkt i 2019. Det er enkelt, noget slidt, men lejligheden fungerer. Der er både mikroovn, elkedel og kaffemaskine. Wi-fi i lejligheden koster 20 euro pr uge. Det er for dårligt, at der ikke er et enkelt sted på hotellet, der er gratis wi-fi, f.eks i pool-baren.

 
29-02-2020

af Anitafind Fredensborg, Danmark

Pas på tyvene

Dejligt jævnt apt. med gode lejligheder rummelige lejligheder, der er hvad du skal bruge og hvis der mangler noget kan du bare spørge efter det og det vil straks blive leveret. Vi manglede eks. en lille kasserolle og et spækbræt som lå på værelset allerede da vi kom tilbage. Der er kun det minus at tyve åbenbart har lidt for let ved at komme ind i lejlighederne, vi oplevede at vores bekendte havde besøg af tyve selv om de faktisk lå og sov uha det er lidt skræmmende. Personalet gør hvad de kan for at afhjælpe problemet. Det er et fantastisk personale både rengøringen, altmuligmanden og poolmanden og alt i alt havde vi en dejlig ferie på stedet

 
24-01-2020

af Aase L

Positivt overrasket

Har netop været på Fuerteventura og boede på Casthotels Fuertesol Bungalows i Caleta de Fuste. Forinden havde vi læst mange negative anmeldelser. Der var meget pænt udenfor: huse og haver. Der trængte til renovering inde, men alt fungerede, som det skulle. Flystøjen var der, men kun om dagen. Det ligger meget centralt. Til prisen er alt fint.

 
11-01-2020

af Poul Erik R Esbjerg, Danmark

Hyggelige men noget nedslidte bungalows

Vi fik en god modtagelse og følte os meget velkomne. Lejligheden bestod af en kombineret stue / køkken og et soveværelse. Køkkenet var udstyret med kaffemaskine, elkedel, mikroovn og service til 3 personer og i udmærket stand. Soveværelset havde nogle gode senge, men skabene var ubrugelige på grund af mug og dårlig lugt så kufferterne blev ikke pakket ud. Rummene trænger til en grundig renovering. Så selvom rengøringspersonalet holdt rummene rene, kunne de ikke hamle op med den manglende vedligeholdelse. Støjen fra overflyvende fly var meget generende, men det ødelagde heldigvis ikke nattesøvnen. Lejlighedens beliggenhed var udmærket, både by centrum og strand var beliggende inden for gå afstand.