Bedømmelse af Casthotels Fuertesol Bungalows

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,2 ud af 10 baseret på 172 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,2 / 10
Rengøring
 
6,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mad og drikke
 
5,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,1 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
Ikke noget
-
Urengjort værelse Elendig morgenmad

Bekræftet køb : 2023-03-31


1 ud af 10

+
-
Generel opdatering af hele lejligheden. Køleskab var rustent og fryser var totalt til-iset. På badeværelse lugtede det fælt af kloak og urin. Flise uden for indgang var itu og man kunne skære sig på dem. Kunne ikke lave med da der kun var en gryde.

Bekræftet køb : 2023-03-31


5 ud af 10

+
Udendørs faciliteterne.
-
Et noget slidt hotel med minimal service. En noget fugtig lugt i skabene i soveværelset.

Bekræftet køb : 2023-03-27


7 ud af 10

+
-
Bungalowerne var meget slidt. Sengene var ikke gode at sove i. Sofaen i stuen sad man og kunne mærke stængerne under en. Køkken ting manglede der var 3 kaffekopper, 2 drikkeglas, 1 teske, ingen skærebradt der var ganske enkelt ikke fyldt op til de 4 personer som kunne være i huset.

Bekræftet køb : 2023-03-24


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-24


7 ud af 10

+
Området omkring hotellet var pæne og meget indbydende.
-
Lejligheden var meget slidt, og inventar i køkkenet var mangelfuldt.

Bekræftet køb : 2023-03-24


1 ud af 10

+
Poolen men ikke poolområdet det var slidt Resten dårligt
-
Vi startede ferien med at blive sat af i en rundkørsel af jeres bus. Det var sådan set ok pga. Vejarbejde. Men at bussen bare køre og peget ud i luften var træls når man ikke ved hvilken vej man går ind. Vi slæbte rundt på kufferterne og da vi så kommer til hotellet bliver vi mødt af et meget trist og faldefærdige hotel. Pool baren er lukket og en trist kop kaffe kunne trækkes i en automat. Her var ingen liv og feriestemning at spotte. Liggestolene var møg beskidte og blev ikke gjort rene. De bar også ødelagt mange af dem Efter episoderne med kakelakkerne i sengen sov jeg på en køkkenstol. Eller jeg sov ikke overhovedet. Hvilket resulterede i at vi måtte sove på en ødelagt stol v poolen

Bekræftet køb : 2023-03-24


7 ud af 10

+
Flink personale og god service God beliggenhed Prisen
-
Generelt slidt - trænger til renovering. Liggestole var næsten alle i stykker bør udskiftes. Kogeplader var meget langsomme , bør udskiftes. Bedre internet.

Bekræftet køb : 2023-03-24


3 ud af 10

+
-
Det var meget slidt , kaffemaskine virkede ikke , el komfur var rigtigt dårlig var længe om at varme

Bekræftet køb : 2023-03-17


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-02-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

940 bedømmelser
Meget godt
 
273
Godt
 
372
Middel
 
208
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
33

5 nyeste bedømmelser

08-12-2021

af Kloak M Jyllinge, Danmark

Du får hvad du betaler for!

Slidt og træt hotel. Lejlighederne er i orden og kan fint bruges. Pool er i orden. Bar er i orden. De lider blot af manglende gæster pga. Corona. Ingen mad, lidt let i baren. En del flystøj. Tæt på byen. Får I lyst til at tage til storbyen Rosario, så sker der intet, mindre end i Caleta de furste. Spansk mad er vanskeligt. Suverænt bedste restaurant er Italiensk og hedder 3D.

 
09-03-2020

af Leif Bruno L

Hotel uden gratis wi-fi

Boede på samme hotel på samme tidspunkt i 2019. Det er enkelt, noget slidt, men lejligheden fungerer. Der er både mikroovn, elkedel og kaffemaskine. Wi-fi i lejligheden koster 20 euro pr uge. Det er for dårligt, at der ikke er et enkelt sted på hotellet, der er gratis wi-fi, f.eks i pool-baren.

 
29-02-2020

af Anitafind Fredensborg, Danmark

Pas på tyvene

Dejligt jævnt apt. med gode lejligheder rummelige lejligheder, der er hvad du skal bruge og hvis der mangler noget kan du bare spørge efter det og det vil straks blive leveret. Vi manglede eks. en lille kasserolle og et spækbræt som lå på værelset allerede da vi kom tilbage. Der er kun det minus at tyve åbenbart har lidt for let ved at komme ind i lejlighederne, vi oplevede at vores bekendte havde besøg af tyve selv om de faktisk lå og sov uha det er lidt skræmmende. Personalet gør hvad de kan for at afhjælpe problemet. Det er et fantastisk personale både rengøringen, altmuligmanden og poolmanden og alt i alt havde vi en dejlig ferie på stedet

 
24-01-2020

af Aase L

Positivt overrasket

Har netop været på Fuerteventura og boede på Casthotels Fuertesol Bungalows i Caleta de Fuste. Forinden havde vi læst mange negative anmeldelser. Der var meget pænt udenfor: huse og haver. Der trængte til renovering inde, men alt fungerede, som det skulle. Flystøjen var der, men kun om dagen. Det ligger meget centralt. Til prisen er alt fint.

 
11-01-2020

af Poul Erik R Esbjerg, Danmark

Hyggelige men noget nedslidte bungalows

Vi fik en god modtagelse og følte os meget velkomne. Lejligheden bestod af en kombineret stue / køkken og et soveværelse. Køkkenet var udstyret med kaffemaskine, elkedel, mikroovn og service til 3 personer og i udmærket stand. Soveværelset havde nogle gode senge, men skabene var ubrugelige på grund af mug og dårlig lugt så kufferterne blev ikke pakket ud. Rummene trænger til en grundig renovering. Så selvom rengøringspersonalet holdt rummene rene, kunne de ikke hamle op med den manglende vedligeholdelse. Støjen fra overflyvende fly var meget generende, men det ødelagde heldigvis ikke nattesøvnen. Lejlighedens beliggenhed var udmærket, både by centrum og strand var beliggende inden for gå afstand.