Bedømmelse af Casthotels Fuertesol Bungalows

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,7 ud af 10 baseret på 213 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,7 / 10
Rengøring
 
6,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,6 / 10
Service
 
7,2 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-
Der mangler info om at hotellet er under indflyvning til lufthavnen Møbler i lejligheden er gamle og slidte

Bekræftet køb : 2021-12-20


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-12-13


8 ud af 10

+
Det var bungalow så vi stod selv for maden . Tæt på strand og byen. Nydelig lejlighed
-
Vi fik først en ryger lejlighed og løbende toilet men den byttet til en velfungerende

Bekræftet køb : 2021-12-13


4 ud af 10

+
Poolen
-
Hele komplekset trænger til en renovering

Bekræftet køb : 2021-12-03


7 ud af 10

+
Opvarmet pool. Der var 2 terasser.
-
Nedslidt, emhætte ,virkede ikke, bagdøren kunne ikke låses.

Bekræftet køb : 2021-12-03


3 ud af 10

+
Vores læfyldte terrasse.
-
Bedre vedligehold og rengøring såvel i lejlighed og udenomsarealer.

Bekræftet køb : 2021-12-03


3 ud af 10

+
Sengen var bedre end sidste år, hvor vi også boede på Furtesol
-
Alt er måske for stort et ord, men vores bruser virkede ikke. Personalet var sure og ligeglade. Manglende kopper var der ikke noget at gøre ved - kunne få 2 små drikke glas osv bruseren virkede ikke - der skete ikke noget før efter små 2 uger hvor apollo spurgte ind til problemet, men så alligevel ikke. DET VAR VIRKELIG EN SKUFFELSE.

Bekræftet køb : 2021-12-03


5 ud af 10

+
Hvidkalkede mure og beplantning
-
Rengøring ikke-eksisterende, beskidte tæpper og lagener med pletter

Bekræftet køb : 2021-12-03


7 ud af 10

+
-
En vagt hele døgnet rundt og noget bedre mad

Bekræftet køb : 2021-12-03


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-11-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

885 bedømmelser
Meget godt
 
262
Godt
 
352
Middel
 
200
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

08-12-2021

af Kloak M Jyllinge, Danmark

Du får hvad du betaler for!

Slidt og træt hotel. Lejlighederne er i orden og kan fint bruges. Pool er i orden. Bar er i orden. De lider blot af manglende gæster pga. Corona. Ingen mad, lidt let i baren. En del flystøj. Tæt på byen. Får I lyst til at tage til storbyen Rosario, så sker der intet, mindre end i Caleta de furste. Spansk mad er vanskeligt. Suverænt bedste restaurant er Italiensk og hedder 3D.

 
09-03-2020

af Leif Bruno L

Hotel uden gratis wi-fi

Boede på samme hotel på samme tidspunkt i 2019. Det er enkelt, noget slidt, men lejligheden fungerer. Der er både mikroovn, elkedel og kaffemaskine. Wi-fi i lejligheden koster 20 euro pr uge. Det er for dårligt, at der ikke er et enkelt sted på hotellet, der er gratis wi-fi, f.eks i pool-baren.

 
29-02-2020

af Anitafind Fredensborg, Danmark

Pas på tyvene

Dejligt jævnt apt. med gode lejligheder rummelige lejligheder, der er hvad du skal bruge og hvis der mangler noget kan du bare spørge efter det og det vil straks blive leveret. Vi manglede eks. en lille kasserolle og et spækbræt som lå på værelset allerede da vi kom tilbage. Der er kun det minus at tyve åbenbart har lidt for let ved at komme ind i lejlighederne, vi oplevede at vores bekendte havde besøg af tyve selv om de faktisk lå og sov uha det er lidt skræmmende. Personalet gør hvad de kan for at afhjælpe problemet. Det er et fantastisk personale både rengøringen, altmuligmanden og poolmanden og alt i alt havde vi en dejlig ferie på stedet

 
24-01-2020

af Aase L

Positivt overrasket

Har netop været på Fuerteventura og boede på Casthotels Fuertesol Bungalows i Caleta de Fuste. Forinden havde vi læst mange negative anmeldelser. Der var meget pænt udenfor: huse og haver. Der trængte til renovering inde, men alt fungerede, som det skulle. Flystøjen var der, men kun om dagen. Det ligger meget centralt. Til prisen er alt fint.

 
11-01-2020

af Poul Erik R Esbjerg, Danmark

Hyggelige men noget nedslidte bungalows

Vi fik en god modtagelse og følte os meget velkomne. Lejligheden bestod af en kombineret stue / køkken og et soveværelse. Køkkenet var udstyret med kaffemaskine, elkedel, mikroovn og service til 3 personer og i udmærket stand. Soveværelset havde nogle gode senge, men skabene var ubrugelige på grund af mug og dårlig lugt så kufferterne blev ikke pakket ud. Rummene trænger til en grundig renovering. Så selvom rengøringspersonalet holdt rummene rene, kunne de ikke hamle op med den manglende vedligeholdelse. Støjen fra overflyvende fly var meget generende, men det ødelagde heldigvis ikke nattesøvnen. Lejlighedens beliggenhed var udmærket, både by centrum og strand var beliggende inden for gå afstand.