Bedømmelse af Casthotels Fuertesol Bungalows

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,3 ud af 10 baseret på 105 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,3 / 10
Rengøring
 
6,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mad og drikke
 
5,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,1 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
At de lå lidt udenfor centrum Poolen selvom den var meget kold Terrassen om morgenen
-
Slidt hotel, syntes ikke det stod at det var gammelt og træt. Køkkenet var skuffer i stykker, mikro ovn som ikke virkede særlig godt. Badeværelse med en ødelagt bruser spm måtte skiftes samt ødelagt spejl Soveværelset havde 5 skabe, dog kunne kun de 3 åbnes da hotellet havde sat en sengegavl op - så 3 kvinder med bagage i lidt skabe 🥴

Bekræftet køb : 2022-12-02


9 ud af 10

+
Rolige omgivelser, tæt på centrum, skønne bungalows đź‘Ť
-

Bekræftet køb : 2022-12-02


6 ud af 10

+
God beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-11-28


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


7 ud af 10

+
Ro - poolen
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


5 ud af 10

+
Morgenmad var ok
-
For lidt rengøring og for lidt udstyr i køkken

Bekræftet køb : 2022-11-11


6 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Meget slidt, solstolene erfor de flestes vedkommende i stykker, toiletbrættet sad løst, emhætten virker ikke, sofaen var elendig.

Bekræftet køb : 2022-11-11


7 ud af 10

+
Lækkert rum omkring hver lejlighed, med terrasse og "baggård". Skøn poolområde
-

Bekræftet køb : 2022-11-07


4 ud af 10

+
Personalet var søde nok, beliggenheden, hvis der var rent var det fint nok.
-
Det var meget slidt og beskidt , men det er jo osse et 2**+ så lavt vil vi ikke vælge igen. Slidt kan gå , men ikke skimmel svamp , det hele trængte til at blive vasket af, både vægge og skabe.

Bekræftet køb : 2022-11-07


2 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-11-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

922 bedømmelser
Meget godt
 
271
Godt
 
366
Middel
 
205
Mindre godt
 
50
Dårligt
 
30

5 nyeste bedømmelser

08-12-2021

af Kloak M Jyllinge, Danmark

Du får hvad du betaler for!

Slidt og træt hotel. Lejlighederne er i orden og kan fint bruges. Pool er i orden. Bar er i orden. De lider blot af manglende gæster pga. Corona. Ingen mad, lidt let i baren. En del flystøj. Tæt på byen. Får I lyst til at tage til storbyen Rosario, så sker der intet, mindre end i Caleta de furste. Spansk mad er vanskeligt. Suverænt bedste restaurant er Italiensk og hedder 3D.

 
09-03-2020

af Leif Bruno L

Hotel uden gratis wi-fi

Boede på samme hotel på samme tidspunkt i 2019. Det er enkelt, noget slidt, men lejligheden fungerer. Der er både mikroovn, elkedel og kaffemaskine. Wi-fi i lejligheden koster 20 euro pr uge. Det er for dårligt, at der ikke er et enkelt sted på hotellet, der er gratis wi-fi, f.eks i pool-baren.

 
29-02-2020

af Anitafind Fredensborg, Danmark

Pas på tyvene

Dejligt jævnt apt. med gode lejligheder rummelige lejligheder, der er hvad du skal bruge og hvis der mangler noget kan du bare spørge efter det og det vil straks blive leveret. Vi manglede eks. en lille kasserolle og et spækbræt som lå på værelset allerede da vi kom tilbage. Der er kun det minus at tyve åbenbart har lidt for let ved at komme ind i lejlighederne, vi oplevede at vores bekendte havde besøg af tyve selv om de faktisk lå og sov uha det er lidt skræmmende. Personalet gør hvad de kan for at afhjælpe problemet. Det er et fantastisk personale både rengøringen, altmuligmanden og poolmanden og alt i alt havde vi en dejlig ferie på stedet

 
24-01-2020

af Aase L

Positivt overrasket

Har netop været på Fuerteventura og boede på Casthotels Fuertesol Bungalows i Caleta de Fuste. Forinden havde vi læst mange negative anmeldelser. Der var meget pænt udenfor: huse og haver. Der trængte til renovering inde, men alt fungerede, som det skulle. Flystøjen var der, men kun om dagen. Det ligger meget centralt. Til prisen er alt fint.

 
11-01-2020

af Poul Erik R Esbjerg, Danmark

Hyggelige men noget nedslidte bungalows

Vi fik en god modtagelse og følte os meget velkomne. Lejligheden bestod af en kombineret stue / køkken og et soveværelse. Køkkenet var udstyret med kaffemaskine, elkedel, mikroovn og service til 3 personer og i udmærket stand. Soveværelset havde nogle gode senge, men skabene var ubrugelige på grund af mug og dårlig lugt så kufferterne blev ikke pakket ud. Rummene trænger til en grundig renovering. Så selvom rengøringspersonalet holdt rummene rene, kunne de ikke hamle op med den manglende vedligeholdelse. Støjen fra overflyvende fly var meget generende, men det ødelagde heldigvis ikke nattesøvnen. Lejlighedens beliggenhed var udmærket, både by centrum og strand var beliggende inden for gå afstand.