Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til nyrenoverede Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa! Hotellet lokker med med en fantastisk beliggenhed ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle værelser såvel som store dele af fællesområderne er renoverede. Hotellet tilbyder masser af aktiviteter for hele familien og en skøn spa.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Smukt renoveret hotel på stranden i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her lokker stranden og naturligvis hotellets poolområde med saltvandspools, to for voksne og to for børn, hvoraf den ene er en lavvandet plaskepool for de små med to vandrutsjebaner. En af de større pools og plaskepoolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Nyrenoveret pool-/snackbar.

Renoveret lobby og en lobbybar med områder for familier, par og grupper. Indretning i jordfarver og med meget træ. Den nyrenoverede buffetrestaurant serverer spanske og lokale specialiteter til morgenmad, frokost og middag.

Dejligt Thalassospa-center med udendørs og indendørs pools med massagefunktioner, sauna, dampbad og forskellige behandlinger mod betaling. Gratis fitnesscenter. Mange forskellige aktiviteter såsom padel, tennis, bordtennis, petanque, fodbold, basketball, volleyball og vandpolo i løbet af dagen og aftenen. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik på hotellet. Udendørs parkering på hotelområdet. Nær butikker og restauranter. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension, julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Maxorata
  • Frokostbuffet i restaurant Maxorata
  • Middagsbuffet i restaurant Maxorata
  • Snacks i Bar Aloes All Inclusive-hjørne, kl. 11.00-17.00
  • 30% rabat på øvrigt udbud på snack-menuen i Bar Aloe
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer samt visse internationale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn