Barcelo Castillo Beach Resort

  • • Nær børnevenlige strand
  • • Tilkøb All Inclusive
  • • Skønne pools og jacuzzi
Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Strandnære Barcelo Castillo Beach Resort er et stort hotel med mange faciliteter. Her findes flere pools med saltvand samt en lækker jacuzzi, hvor du kan slappe af. På søsterhotellet er der spa, hvor der også er mulighed for at slappe af. Miniklubben, børnepoolen og minigolfbanen bliver hurtigt børnenes favoritsted!

SPECIALTILBUD

Book senest den 30/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Castillo Beach Resort er et pænt lejlighedshotel med gåafstand (900 meter) til de centrale dele af Caleta de Fuste og kun et stenkast fra stranden. Nogle faciliteter deles med søsterhotellet, Barceló Fuerteventura. Flere saltvandspools, separat børnepool og jacuzzi. En pool på hotelområdet er opvarmet i perioden november-marts til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum (udskiftning mod betaling). Poolbarer.

På stranden er der solstole og parasoller mod betaling (ikke i hotellets regi). Der er mange sten på stranden og badesko anbefales. Gratis beachvolley. Minigolf mod betaling. Fitness-faciliteter, spa, basket, tennis og paddletennis mod betaling på Barceló Fuerteventura. Ude ved poolområdet findes en børneklub for børn 4-11 år (i hotellets regi med engelsktalende personale), åben kl. 10.00-17.00. Legeplads.

På hotellet ligger El Castillo buffetrestaurant, pizzeria/snackbaren La Perlita samt paella- og a la carte-restauranten El Camarote. Det er også en lobbybar, isbar og sportsbar samt en teaterbar, El Puerto, som ligger ved marinaen. Aftenarrangementer flere gange om ugen.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Kiosk. Minimarked. Valutaveksling. Stort hotelområde med op til 10 minutter til fods mellem hotellets faciliteter. Begrænset trafik.

Måltider

1-værelses lejligheder: Halvpension. All Inclusive mod tillæg.
2-værelses lejligheder: Ingen eller halvpension. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive mod tillæg. For gæster med halvpension eller All Inclusive er julemiddag (25/12) samt nytårsmiddag inkluderet.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet på restaurant El Castillo, kl. 07.30-10.00
  • Frokost på restaurant El Castillo, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet på restaurant El Castillo, kl. 18.30-21.30 (pæn påklædning påkræves, mænd skal bære lange bukser)
  • Snacks, kl. 10.00-17.00
  • Kaffe og kage, kl. 15.00-18.00
  • Lokale drikkevarer, sodavand, drinks, vin og øl ad libitum i poolbarerne, kl. 10.00-18.00 samt i El Puerto, kl. 18.00-23.00
  • 20% rabat på El Camarote a la carte-restaurant og pizzeria/snackbaren La Perlita

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn