Sol Timor

Sol Timor har rummelige lejligheder og en ideel beliggenhed lige ved strandpromenaden i Torremolinos. Fra hotellets have har du direkte adgang til La Carihuela Strand. Hotellets pool er beklædt med solstole, og der er parasoller på den generøst store græsplæne - allerede ved første blik får du den dejlige feriefølelse!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotell Sol Timos poolområde har udsigt over havet og strandpromenaden. Den rummelige poolområde er foret med solstole og parasoller. Poolhåndklæder er også tilgængelige. Ved poolen er der en dejlig poolbar, hvor man kan sætte sig ned med en kop kaffe og en god bog.

Buffetrestauranten serverer både lokale specialiteter og internationale retter tilberedt af årstidens friske råvarer. Tilkøber du måltider, er det her de serveres.

Børneklub drevet af hotellet med engelsktalende personale. Aktivitetsledere tilbyder aktiviteter som vandpolo og vandgymnastik. Bordtennis inkluderet. Tennisbaner er tilgængelige mod betaling. Og for de legesyge, er der et spillelokale med arkadespil mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension

Alle hoteller i Torremolinos & Benalmadena

El Tiburon Boutique

El Tiburon Boutique Hotel ligger kun en kort gåtur fra La Carihuela-stranden i Torremolinos. Du kan nyde en dukkert i poolen eller en afslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique er du tæt på restauranter, shopping og attraktioner.

Sol Torremolinos Don Pablo

Hotel Sol Torremolinos Don Pablo har en fantastisk beliggenhed nær en af de bedste strande i Torremolinos. Poolområdet indbyder til dage med afslapning. Hotellet har også en skøn spa med indendørs pool, aktiviteter, god mad og er du cyklist, er der gode cykelruter.

Alay

Hotel Alay, er for gæster over 16 år og ligger bekvemt i Benalmadena et stenkast fra stranden, havnepromenaden og den populære Puerto Marina. Hotellet har dejlige pools at køle af i, jacuzzier, Ayurveda-behandlinger og to restauranter. Book et værelse med havudsigt, så får du udsigt til både stranden og lystbådehavnen.

MS Pepita

Lejlighedshotellet MS Pepita har en central beliggenhed overfor Benalmadenas populære lystbådehavn, tæt på den dejlige promenade og med masser af restauranter, caféer og barer i nærheden. På MS Pepita bor du i rummelige lejligheder, kan veksle pooltid med strandliv og har en perfekt base for dine egne udflugter i omgivelserne.

MS Amaragua

Hotel MS Amaragua ligger lige ved den lange og brede sandstrand, lige uden for Torremolinos på den spanske solkyst. Området hedder La Carihuela og er en gammel fiskerby og her ligger fiskerestauranterne på en perlerække langs strandpromenaden. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet. Spis noget godt i en af restauranterne, slap af ved poolen og få en dejlig behandling i hotellets spa.