Bedømmelse af Constance Lemuria Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

3446 bedømmelser
Meget godt
 
2807
Godt
 
434
Middel
 
115
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
32

5 nyeste bedømmelser

18-02-2021

af sinnetsofie Odense, Danmark

Vidunderligt sted.

Maksimal forkælelse. Virkelig skønt resort. Ligger meget smukt. Meget rent og smagfuldt indrettet. Selvom det er et større resort stort, virker det ikke overendt. Servicen er fantastisk. Værelserne har butlerservice, som fungerer upåklageligt. Vi boede i en junior suite, to venner med et 5- årigt barn. Super lækker suite, meget rent og lækkert indrettet. Maden er virkelig lækker, stort udvalg, morgenbuffeten er formidabel. Poolområdet er meget, meget lækkert, og der er ikke mange mennesker. Altid rene håndklæder, og servicen er i top. Det kan helt klart betale sig med all inklusive, drikkevarerne kan godt løbe op, der er ikke lige nogen steder i nærheden, hvor man kan købe ind. Vi tog en en-dags tur til øen La Digue- det er en klar anbefaling. Tag en cykel til Anse source d´argent stranden og nyd det. En af verdens smukkeste strande- betagende syn og pudderblødt sand. Man kan se masser af kæmpe landskildpadder derovre. Stor oplevelse for knægten på 5 år. Alt i alt et vidunderligt sted. Vi kombinerede med fire overnatninger på Constance Ephelia på Mahé. Vi rejste med Nyhavn rejser, som havde lavet en uforglemmelig rejse for os. Alt klappede perfekt. Dem vil jeg anbefale til hver en tid. Vi fløj med Qatar, som leverede en super fin flyvetur. Obs. rejsen er foretaget i juli 2018.

 
17-08-2017

af 4040Lena Jyllinge, Danmark

Ren forkælelse, fantastisk

Ren forkælelse, stor sanseoplevelse på Constance Lemuria. Så smukt alle vegne - naturen er et paradis og vi fik nogle gode gå- og cykelture. Hotellet er perfekt med de mange facetter, 3 forskellige unikke restauranter, værelserne så lækre, der er helt ro trods over- og sidebo, dog kan man høre vandet :-)) Og maden - helt igennem fantastisk, variende madoplevelse fra hele verden - og så er der rugbrød. Og servicen - helt igennem fantastisk. Glade, smilende, hjælpsomme og naturlige medarbejdere overalt på hotellet. Særlig tak til Christian, den danske køkkenchef og Pravesh, den altid smilende strandtjener. De betød noget helt særligt for vores oplevelse af turen med nærvær og snakke. Iøvrigt er det meget behageligt med lokalbefolkningen i det hele taget. Det er en afslappet atmosfære og ingen turistjagt. Sådan en tur er absolut på ønskelisten til en anden gang igen.

 
08-06-2017

af getsemane København

Her får man virkelig god kvalitet for sine penge.

Dejlig og stort hotel, med gode faciliteter, bla. golf og en rask cykeltur, hotellet grænser op til et par virkelig gode strande, som ligger i gåafstand, hotellet har nogle dejlige viewpoint hvor man har udsigt over hele området. Vi boede i en bedroom pool villa og den er enorm, kæmpe pool område, med stort udendørsareal, direkte til stranden som dog ikke er velegnet til brug, køkken, 2 store soveværelser, flere badeværelser og faciliteter, der følger en Butler med som sørger for det fornødne, vi boede 2 og vi brugte kun 1/3 del af villaen. Vi fik en rigtig god service på hotellet, både i restauranter men også generelt bla. takket være en enorm dedikeret Chef kok Christian Pedersen, maden er en del anderledes end vi normalt ser på 5 stjernede hoteller, bla. har man eksperimenteret med kreation af mad på måder man normalt ikke turde forsøge sig med, vi må bare sige at maden var en fornøjelse og en virkelig smagsfuld oplevelse af de gode. Tak til Chef Kok Christian Pedersen og hans dedikeret restaurationsteam for at turde prøve istedet for altid at spille de sikre kort. 3 dejlige restauranter - hvoraf The Nest har en verdensklasse placering i hyggelige og charmerende omgivelser. Gratis Wifi, gratis cykler. I forhold til andre 5 stjernede hoteller, får man virkelig god kvalitet for sine penge her...

 
06-04-2017

af larsboh Berlin, Tyskland

Perfekt hotel

Super dejlig ferie, på et perfekt hotel. Hotellets personale yder en fantastisk service, og er generelt meget opmærksomme på kundernes behov. Fantastisk beliggenhed mellem golfbane og fantastiske strande. Hotellet har en shuttel til Anse Georgette som er en af verdens allerbedste strande. Snorkling her er fantastisk, og bestemt at sammenligne med flaske dyk. På en snorkling tur så jeg 4 skildpadder, blæksprutter og naturligvis alverdens koralfisk. Maden på stedet er top kvalitet, og "the nest" kan anbefales specielt "Rock lobster night". Kan bestemt anbefale dette hotel.

 
12-12-2016

af Janus_Christensen Sønderborg, Danmark

Fantastisk overraskelse!

Min kæreste og jeg vil gerne takke hele holdet på Constance Lemuria. Servicen var i top lige fra ham som kørte os rundt på hotellets område til hende som serverede champagne for os. Vi er begge to helt sikre på at det skyldes vores kvalitets manager, Arta, som havde styr på det hele fra start til slut! Jeg friede til min kæreste på stranden efter en super lækker massage af to meget dygtige massører, derefter fik vi serveret de lækreste lokale drinks og små canapé på Tee15, og til sidst sluttede vi af på stranden med den lækreste 3 retters menu! Arta havde virkelig en finger på pulsen hele vejen og hun gjorde et fantastisk stykke arbejde! Alt dette var arrangeret i en hemmelighed for min kæreste. Tak til alle der hjalp til denne eftermiddag/aften og især til Arta!!