Længere vandrerejser

Vandrerejse

At tage på en vandreferie giver dig chancen for at opleve ting, du aldrig ville have gjort ellers. Vandre op og ned ad stejle bakker og bjerge gennem skjulte spor og snoede stier. Tag billeder fra smukke udsigter, af skjulte vandløb og fantastisk flora. Tag på en vandretur med Apollo og vær en del af et fællesskab, god mad og nye steder. En vandretur hos os kan omfatte alt fra kortere vandreture til kilometerlange vandrestier. Vælg det der passer dig bedst!


Rejsemål

Kappadokien, Tyrkiet

Oplev en ferie ud over det sædvanlige. Tag med på en vandreweekend i unikke Kappadokien. Vi vandrer langs smukke dale som Pigeon Valley, Zemi Valley og Rose Valley. 

Pindus-bjergene, Grækenland

Oplev et anderledes og spændende Grækenland - tag med på en 3-dages vandring i den græske vildmark i Pindus-bjergenes mageløse natur.

Kreta, Grækenland

Tag med på en vandrerejse til Vestkreta og oplev et Grækenland væk fra turistområderne. Vi vandrer i Samaria-kløften, bestiger bjerget Giglos og besøger charmerende byer.

 


Om vandrerejsen

Find inspiration om hvad, der indgår i vandrerejsen, hvad du bør pakke og begynd at glæd dig allerede nu!.

Hvad indgår på en vandrejse?

Hvad indgår på rejsen?

Hvad indgår på rejsen?

At tage på vores arrangerede træningsrejser med fokus på vandring er en enkel måde at vandre dig gennem et nyt rejsemål. Oftest indgår:

• Fly, tur/retur til rejsemålet

• Ophold i delt dobbeltværelse 

• Helpension (morgenmad, frokost og middag)

• Transfer til/fra lufthavnen på rejsemålet

• Mad på flyet

• Al træning ifølge program (programmet finder du på respektive vandrerejse)

Pakning til en vandrerejse

Hvad skal jeg have med?

Hvad skal jeg have med på rejsen?

Foruden alle dine personlige genstande, som du ikke kan klare dig uden, er der nogle ting, der kan være ekstra gode at pakke ned i taksten under en vandrerejse.

• Penge til drikkevarer og drikkepenge (fx drikkepenge til din lokalguide)

• Yogamåtte hvis yoga indgår i rejsen

• Træningstøj til både varmt og koldt vejr

• Praktiske vandresko

Hvorfor tage på en vandrerejse?

Hvorfor tage på en vandrerejse?

Hvorfor tage på en vandrerejse?

Vælger du at rejse med os på en vandrerejse, skal du bare møde op i lufthavnen i god tid og nyde, at alt er fixet for dig. Glem alt om opvask og samme omgivelser dag ud og dag ind. Nu er det tid til at opleve til fods! På en vandrerejse får både krop og sjæl en stor dose glæde og velbefindende. Hvem ved, måske finder du et nyt favoritrejsemål, eller nye venner for livet. 

På vores lange vandrerejser indgår både fly, hotel og mad. Der findes planlægte træningsprogrammer, og der er altid nogen med, som kender vejen. Alt du skal gøre, er at tage med og bare nyde turen. Langs vandringerne venter nye steder lige rundt om hjørnet, og vi garanterer, at de er fantastiske.