Premiumrejse Klassisk

Premiumrejse Klassisk giver dig en bred oplevelse, hvor både mad, natur og kultur indgår i programmet. Oplev nogle af rejsemålets smukkeste perler, spis middage på charmerende restauranter og oplev spændende kulturskatte - alt sammen med nye bekendtskaber. Guiderne bringer dig fra sted til sted, uden at du behøver tænke på næste oplevelse.

Se flere premiumrejser

Premiumrejse Klassisk:

  • Socialt fællesskab i en gruppe som rejser sammen
  • Natur, kultur og god mad
  • Alle udflugter indgår
  • Du bliver transporteret fra sted til sted
  • Ophold på hoteller af god standard

Rejsemål

Book premiumrejse til Lanzarote

På denne premiumrejse til den stilfulde vulkanø, Lanzarote, vil du opdage nogle af Lanzarote mest kendte seværdigheder. Oplev alt fra arkitektens Cesar Manriques hjem til månelandskabet i  nationalparken Timanfaya.

Book premiumrejse til Tenerife

Premiumrejsen til kanarieøen Tenerife byder på alt fra en tur til Teide, Spaniens højeste bjerg, samt en rundtur, hvor vi opdager de mest kendte perler. Vi oplever også en dag på marked samt prøvesmagning af vin og tapas.

Book premiumrejse til Madeira

Tag med på en premiumrejse til Madeira - en "flydende have" i Atlanterhavet! I løbet af en uge oplever vi det bedste, Madeira har at tilbyde i form at smukke udsigter, lækre menuer og skjulte seværdigheder såsom Nonnernes Dal.

Book premiumrejse til Kreta

Den klassiske premiumrejse til Kreta tager dig ud til Kretas små charmerende bjergbyer, til Chanias smalle stræder og lader dig smage nogle af de ægte kretensiske delikatesser.

KOMMER SNART

Book premiumrejse til Kroatien

Tag med på en klassisk premiumrejse til Kroatien og oplev blandt andet en ægte kroatisk aften, havnebyen Omis med sin fantastiske natur og et besøg i nabolandet Bosnien.

KOMMER SNART

Book premiumrejse til Brač

Tag med på en spændende premiumrejse til den frodige ø Brač i Kroatien. Her oplever vi, hvad øen har at tilbyde i form af god mad, interessant kultur og storslåede udsigter!

KOMMER SNART

Book premiumrejse til Rhodos

På den klassiske premiumrejse til Rhodos skal du blandt andet opleve Rhodos' største seværdigheder med en rundtur i byen efterfulgt af en skøn middag. Også de antikke byer Kallithea og Filermos står på skemaet i løbet af ugen.

KOMMER SNART

Book premiumrejse til Parga

Tag med på en premiumrejse til postkortsmukke Parga, hvor du kan opleve fantastisk natur, kultur og afslappende bådture – alt indgår i programmet. Under ugen besøger vi blandt andet den smukke ø Paxos, det arkæologiske udgravningssted Butrinti og Europas egen Grand Canyon.

KOMMER SNART

Book premiumrejse til Albanien

Albanien er hurtigt blevet et af Middelhavets mest populære rejsemål. Med sine smukke strande, velkommende kultur og rige historie er det ikke svært at forstå hvorfor. Under premiumrejsen hertil oplever du bl.a. en ægte albansk aften, det smukke naturfænomen "det blå øje" og udgravningsstederne af den antikke by Butrint.

KOMMER SNART

Book premiumrejse til Cypern

Tag med til Cypern og vores premiumrejse i dette varme og solsikre land. Oplev den mystiske spøgelsesby Famagusta, lær at lave ægte cypriotiske retter, nyd dejlige middage og meget mere.

KOMMER SNART