Premiumrejser til Tenerife

Premiumrejser til Tenerife tager dig med på en skøn rejse hvor både natur, kultur og lækre retter indgår i programmet. Tag bl.a. med på en aftenudflugt til Spaniens højeste bjerg Teide, lær mere om Tenerifes lokalbefolkning og nyd gode tapas!


Rundtur på Tenerife

For at lære Tenerife at kende så tager vi på rundtur på øen. Første stop er i byen Güimar på øens østkyst, hvor vi tager tilbage til guanchernes tid. De levede isoleret på Tenerife indtil den blev erobret i 1400-tallet. Her besøger vi også de seks trappestenspyramider.

Vi forsætter nordpå til de smukke områder omkring San Cristóbal La Laguna - øens antikke hovedstad, der blev grundlagt i 1496 og findes på UNESCOs verdensarvsliste. Vi afslutter med et besøg ved det mægtige dragetræ El Dragon Milenario i den lille by Icod de Los Vinos. Ifølge sagnet er træet over 1000 år gammelt. På vej tilbage besøger vi Mirador de Garachio for at se Los Giganters majestætiske klipper.

Aftenudflugt til Teide – Spaniens højeste bjerg

Teide er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste bjerg. Og verdens tredjestørste vulkan! I dag er Teide i bero og sidste udbrud var i 1909. Ifølge Tenerifes urbefolkning, guancherne, var Teide indgangen til helvede, og det var her, at selve djævlen holdte til. 

På vores udflugt til Teide stopper vi først i La Centinela. Her nyder vi panoramaudsigten over Tenerife og havet i den smukke solnedgang. Når solen er gået ned, så er det tid til at nyde en middag på en restaurant, som ligger lige her. Derefter venter aftenens højdepunkt - stjernekiggeri!

Marked, tapas & vin

Opdag en masse lækker mad på Tenerife på denne udflugt til en hyggelig vingård. Vi stopper kort ved bøndernes marked, hvor de sælger sæsonens varer. Husk og køb den lokalproducerede vin, de lækre kager og friske grøntsager,

Vulkanen Teide på Tenerife

Herefter er det tid til dagens højdepunkt - vinsmagning på Tenerife. Her vil vi smage tre kanariske vine samt et udvalg af tapas. Under besøget kan du også gå en tur rundt på vingårdens område. Vi synes også, at du skal købe en flaske eller to, som du kan tage med hjem og mindes. 


Bemærk at ændringer i udflugtsprogrammet kan forekomme frem til afrejsedagen. Større ændringer i programmet forekommer sjældent, men meddeles sædvanligvis i god tid før afrejse. Lokale forhold kan gøre, at der kommer ændringer også.


Ugeprogram

Dag 1 Ankomst til Tenerife og check ind.
Dag 2 Rundtur på Tenerife.
Dag 3 Denne dag har du på egen hånd.
Dag 4 Udflugten "marked, vin & tapas".
Dag 5 Aftenudflugt til Teide – Spaniens højeste bjerg.
Dag 6 Denne dag har du på egen hånd.
Dag 7 Denne dag har du på egen hånd.
Dag 8 Check ud og hjemrejse til Danmark.