Bedømmelse af Atlantic Holiday Center Premium

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 4 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Oplyse køber om mindre god placering af værelse. Vi fik vær. 302, der var på intet tidspunkt sol på balkonen.

Bekræftet køb : 2020-02-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

475 bedømmelser
Meget godt
 
197
Godt
 
202
Middel
 
48
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

08-03-2020

Indlæg af 112miab Vejle, Danmark

Fantastisk hotel

Super lækkert og hyggeligt hotel. God beliggenhed og nemt til pool og lille strand. Ikke så meget by her, men der er en del restauranter og det der skal være. Store fine lejligheder med altan. Gode gå/løberuter i området. Personalet var rigtig søde og hjælpsomme. Her kommer vi klart igen.

 
20-01-2020

Indlæg af tinaogrene Aabenraa, Danmark

Lækkert hotel

Hotellet ligger lige ud til havet, vi boede på 3 etage med havudsigt. Dejlige legligheder lige med det meste man skal bruge. Fin swimmingpool samt fine spisesteder lige over for hotel. Rent og pænt over det hele og venligt personale, absolut ikke sidste gang vi har været der

 
02-01-2020

Indlæg af Holfaxe Vipperød, Danmark

Dejligt Hotel

Meget dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed i en lille by tæt på vandet. Skal man tættere på vandet får man våde fødder. Lejligheden var udstyret med det mest nødvendige. Pool en saltvandspool som var ca. 27 C. midt på dagen. På hoteller er børneklub, Massage ect. Der var rent og pænt over det hele. Guider fra Apollo kommer på hotellet hverdag og Hotellet har ansat en skandinavisk pige (Frida) der gerne hjælper og fungere som en slags vært. Der ligger et supermarked tæt på i Calle El Jabba. Lidt længere oppe af gaden Calle El Jabba ligger et rigtig godt fransk bageri. Vi besøgte dette hver dag så der var lækkert frisk bagt brød til morgenmad. Damen i butikken taler kun fransk, men de øvrige kunder hjælper gerne til med oversættelse hvis man ikke lige kan huske hvad nødder hedder på fransk. Restauranter er der masser af og udvalg af alle forskellige kvaliteter. Turen næste år går nok samme sted hen 😉

 
30-07-2019

Indlæg af michaelhard Gilleleje, Danmark

Dejligt hotel med god beliggenhed

Hotellet ligger dejligt ud til havet. Gode store og rene nyrenoverede værelser med dejlig udsigt til den ene side. Mange restauranter lige ved hotellet. Vi oplevede en del støj fra poolen så udsigten kommer med en pris. Wi- fi virkede ok. Ingen aircondition, men det var heller ikke nødvendigt. Godt lille køkken og pænt køleskab.

 
09-05-2019

Indlæg af Inger T Odense, Danmark

Fantastisk sted

Vi har atter besøgt Atlantic Holiday , har været der flere gange og lige begejstret hver gang . Hotellet er nyistandsat , ligger lige ud til Atlanterhavet , tættere på vand kommer man ikke og lige ved siden af ligger en fin strand . Udsigten fra poolen er helt fantastisk , og vil man have ro så er der den skønne Palmehave med hængekøjer . Vi havde værelse mod stranden og havet, så vi havde sol på altanen det meste af dagen. Personalet er meget søde og hjælpsomme , både i receptionen og restauranten , og rengøringen var upåklagelig . Et lille hjertesuk , kunne godt bruge et par stativer til kufferterne , evt et par sammenklappelige , vil da også lette rengøringen! Vi havde to dejlige uger på dette skønne hotel , og vi ser frem til at vende tilbage .