Atlantic Holiday Center Premium

Vores Premiumrejser til Tenerife er sociale grupperejser som inkluderer både flyrejse, et godt hotel, spændende udflugter og velsmagende måltider. Udflugtsprogrammet er nøje udvalgt og du har mulighed for at skræddersy din rejse efter dine egne interesser og ønsker for din ferie.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantic Holiday Center er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller som er beliggende på første parket til havet i den lille badeby Callao Salvaje på Tenerife. Her bor du i lyse lejligheder i gåafstand til strand og til barer og restauranter i området.

Skønt poolområde og tagterrasse
Saltvandspool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en lille, separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Have med palmer. Ved poolområdet ligger Apollos kaffe- og juicebar, Mondo Café hvor kan du nyde ferien med ekstra god kaffe. Du kan købe ægte spansk kaffe, latte, cappuccino, espresso, forskellige slags friskpressede juicer, lokale bagværk og is med tilbehør - alt i højeste kvalitet.

På hotellets skønne sol-/tagterrasse kan du nyde en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet og øen La Gomera. På hotellet er der også buffet- og a la carte-restauranten Sea Soul med udendørs terrasse

Aktiviteter og træning på hotellet
På hotellet findes et gratis fitness, og du kan også deltage i morgenyoga fem gange om ugen. Somme tider tilbydes også andre træningshold i løbet af ugen helt gratis. Alle hold er med veluddannede, skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram findes på hotellet. Tennisbane og ketsjer mod betaling. Løbe- og cykelruter finder du også omkring hotellet.

Øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Vaskerum mod betaling, hvor du selv vasker tøjet. Lokalbus til Playa de las Americas (ca. 30-40 min.) to gange i timen. Støj fra nærliggende barer kan være forstyrrende i de lejligheder, der vender mod vejen. Bakke til stranden. Lokaltrafik.

Mod betaling

  • Værelse/lejlighed for én person
  • Mad på flyet tur/retur
  • Afbestillingsforsikring eller rejseforsikring

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer.

Værd at vide

Bakke ned til stranden.