1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Poseidonia Premium

  • • Premiumrejse Mad & Vin
  • • Premiumrejse Aktiv

Vores Premiumrejser til Rhodos er sociale grupperejser som inkluderer både flyrejse, et godt hotel, spændende udflugter og velsmagende måltider. Udflugtsprogrammet er nøje udvalgt og du har mulighed for at skræddersy din rejse efter dine egne interesser og ønsker for din ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Poseidonia har et poolområde med to pools. Solstole og parasoller på solterrassen. Poolbar. Restaurant og snackbar. Solstole på stranden mod betaling. Souvenirbutik. Underholdningsprogram hver uge fra tirsdag til fredag med bl.a. græske temaaftener, pianomusik og karaoke. Billard mod betaling.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Internethjørne mod betaling. Hotellet ligger midt i Ixia centrum. Til centrum i Ialyssos er der ca. 2,7 km og til Rhodos by er der ca. 5 kilometer. Trafikstøj kan være generende i nogle værelser. Støj fra flytrafikken kan virke forstyrrende. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Hotellet er et af vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller. Hotel med mange tilbagevendende gæster og lokalt præg. Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer. På visse udflugter indgår frokost, se program.