Premiumrejser – en social rejse med mange oplevelser

Tag med os på en social premiumrejse sammen med andre rejsende, hvor oplevelsesrige udflugter, lækre hoteller, flyrejse og flere måltider er inkluderet. Denne form for rejse passer til dig, der vil udforske en ny destination i et roligt tempo, hvor der er fokus på at nyde god mad og få en skøn ferie sammen med nye bekendtskaber.

Med vores Premiumrejser får du:

  • Socialt fællesskab i en gruppe som rejser sammen
  • Et spændende og varieret udflugtsprogram
  • Ophold på hoteller af god standard
  • Skandinavisktalende guider og rejseledere
  • Direkte fly og transfer

Alle vores Premiumrejser

Book premiumrejse til Kreta

Premiumrejsen til Kreta tager dig ud til Kretas små charmerende bjergbyer, til Chanias smalle stræder og lader dig smage nogle af de ægte kretensiske delikatesser.

Book premiumrejse til Kroatien

Tag med på en premiumrejse til Kroatien og oplev blandt andet en ægte kroatisk aften, havnebyen Omis med sin fantastiske natur og et besøg i nabolandet Bosnien.

Book premiumrejse til Parga

Tag med på en premiumrejse til postkortsmukke Parga, hvor du kan opleve fantastisk natur, kultur og afslappende bådture – alt indgår i programmet. Under ugen besøger vi blandt andet den smukke ø Paxos, det arkæologiske udgravningssted Butrinti og Europas egen Grand Canyon.

Durres, Albanien

Book premiumrejse til Albanien

Tag med på en premiumrejse til et af Middelhavets mest populære rejsemål - Albanien! Du bor ved Durres Rivieras kilometer lange strand og kan i løbet af ugen opleve alt lige fra traditionel albansk mad til drikkevarer fra hovedstaden Tirana og nabolandet Nordmakedonien.

Book premiumrejse til Egypten

Premiumrejsen til mægtige Egypten tager dig med til nogle af landets største seværdigheder, som Kongernes Dal, Karnak og snorkling i Det Røde Hav. Du bor bekvemt på hotel Albatros Citadel Resort i Sahl Hasheesh, og du får også mulighed for at opleve Hurghada.

Book premiumrejse til Madeira

Tag med på en premiumrejse til Madeira - en "flydende have" i Atlanterhavet! I løbet af en uge oplever vi det bedste, Madeira har at tilbyde i form at smukke udsigter, lækre menuer og skjulte seværdigheder såsom Nonnernes Dal.

Book premiumrejse til Lanzarote

På denne premiumrejse til den stilfulde vulkanø, Lanzarote, vil du opdage nogle af Lanzarote mest kendte seværdigheder. Oplev alt fra arkitektens Cesar Manriques hjem til månelandskabet i  nationalparken Timanfaya.

Book premiumrejse til Tenerife

Premiumrejsen til den frodige kanarieø Tenerife byder på alt fra en tur til Teide, Spaniens højeste bjerg, samt en rundtur, hvor vi opdager de mest kendte perler til en skøn dag på marked med prøvesmagning af vin og tapas

Book premiumrejse til Gran Canaria

Gran Canaria er som et kontinent i miniature, hvor du kan finde alt! Tag med en premiumrejse til denne frodige ø og oplev alt fra spændende natur og charmerende småbyer til fine sandstrande og en solsikker kyst.