Premiumrejser til Madeira

Premiumrejser til Madeira tager dig med på en skøn rejse hvor både natur, kultur og lækre restaurantbesøg indgår i programmet. Tag med til spektakulære Nonnernes Dal, spis lækre Espetadas under byvandringen i Funchal og meget mere!


Nonnernes Dal på Madeira

Nonnernes Dal

Tag med på en udflugt til Nonnernes Dal. Vi starter dagen med at tage op til Pico dos Barcelos og nyde den spektakulære udsigt over Funchal. Vi fortsætter til næste udkigspunkt, Eira do Serrado, hvor vi nyder vores første syn over Nonnernes Dal, som er en skjult lille by i bjergene. Når vi kommer ned i dalen, laver vi et stop for at prøvesmage likøren. Herefter tage vi tilbage til Funchal og besøger et af de berømte vinhuse, hvor vi også smager den berømte Madeira-vin.

Byvandring i centrum og den botaniske have

Madeira er kendt for sin fantastiske blomsterflora, og i løbet af denne udflugt vil vi se nærmere på den botaniske have. Efter besøget går vi ned til Madeiras farverige hovedstad Funchal, som breder sig som et amfiteater på skråningen ned mod Atlanterhavet. Her er det bedste fra begge verdener: Byliv med restauranter, shopping og natklubber, blandet med Madeiras natur med frodige bjerge og skove ligger rundt om hjørnet. Frokost er inkluderet.

Funchal på Madeira

Aften i Funchal

Den bedste måde at prøve de lokale grillspyd Espetada, er at tage med os til en af ​​de traditionelle Espetada-restauranter, der ligger lidt uden for Funchal. Her serveres en 3-retters middag med god mad fra Madeira, og en lokal folkedansegruppe optræder med sine smukke folkedragter. Om aftenen får vi også besøg af en fadosangerinde. En god aften med lækker mad og underholdning.


Bemærk at ændringer i udflugtsprogrammet kan forekomme frem til afrejsedagen. Større ændringer i programmet forekommer sjældent, men meddeles sædvanligvis i god tid før afrejse. Lokale forhold kan gøre, at der kommer ændringer også.


Ugeprogram

Dag 1 Ankomst til Madeira samt check ind. Fælles middag på hotellet om aftenen.
Dag 2 Velkomstmøde samt byvandring i Funchal og besøg i den botaniske have.
Dag 3 Denne dag har du på egen hånd. Fælles middag på hotellet om aftenen.
Dag 4 Udflugt til Nonnernes Dal med prøvesmagning af vin fra Madeira.
Dag 5 Aften i Funchal med en traditionel middag.
Dag 6 Denne dag har du på egen hånd. Fælles middag på hotellet om aftenen.
Dag 7 Denne dag har du på egen hånd. Fælles middag på hotellet om aftenen.
Dag 8 Check ud og hjemrejse til Danmark.