Premiumrejser til Lanzarote

Premiumrejser til Lanzarote tager dig med på en skøn rejse hvor både natur, kultur og lækre retter indgår i programmet. Tag med og oplev Lanzarotes mest kendte seværdigheder som fx Timanfaya, Cesar Manriques hjem og den smukke hovedstad Arrecife.


Kaktushave på Lanzarote

Marked i Teguise og César Manrique

Om søndagen forvandles Lanzarotes gamle hovedstad, Teguise, til et stort og farverigt marked. Oplev atmosfæren og de flotte håndlavede værker. Her findes ingen prisskilte, så her gælder det bare om at finde sin indre købmand frem og forhandle om priserne. Der findes også en hel del kulinariske fristelser, hvis sulten melder sig.

 

Rundtur i Arrecife

Vi tager videre til hovedstaden Arrecife og en af de skønneste dele af byen, nemlig lagunen San Gines. Efter turen gennem byen tager vi til en af de populære restauranter i området, hvor vi får serveret traditionel tapas fra De Kanariske Øer samt en god, lokal vin. Efter desserten tager vi tilbage til hotellet.

Nationalparken Timanfaya på Lanzarote

Lanzarotes mesterværk

Sent om aftenen den 1. september 1730 åbnede jorden sig ved byen Timanfaya på sydlige Lanzarote. Vulkanudbruddet, som varede i 6 år, var et faktum, og området druknede i lava. I dag er det mægtige landskab blevet en fascinerende nationalpark. Følg med os på en tur gennem det utrolige månelandskab, kom ned i en underjordisk grotte, nyd den fantastiske udsigt fra El Mirador og besøg César Manriques hjem.


Bemærk at ændringer i udflugtsprogrammet kan forekomme frem til afrejsedagen. Større ændringer i programmet forekommer sjældent, men meddeles sædvanligvis i god tid før afrejse. Lokale forhold kan gøre, at der kommer ændringer også.


Ugeprogram

Dag 1 Ankomst til Lanzarote samt check ind.
Dag 2 Udflugten "Lanzarotes mesterværker".
Dag 3 Denne dag har du på egen hånd.
Dag 4 Rundtur i Arrecife med tapas & vin.
Dag 5 Denne dag har du på egen hånd.
Dag 6 Denne dag har du på egen hånd.
Dag 7 Marked i Teguise og besøg ved César Manriques hjem.
Dag 8 Check ud og hjemrejse til Danmark.