Tamaris Premium

Tamaris er et af vores mest populære hoteller langs Makarska Riviera. Hotellet ligger nær strandpromenaden i Tucepis udkant. Her er der god service og skøn atmosfære, som giver dig de perfekte forudsætninger for en vellykket ferie. Her har hele familien plads i de rummelige lejligheder. Hotel Tamaris er et Apollo Mondo Enjoy-hotel med høj tilfredshed blandt vores gæster og med et lokalt touch.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,9 ud af 10
Baseret på 27 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Tamaris er et af vores mest populære hoteller langs Markaska riviera, og med sit lokale touch er hotellet et af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Tamaris ligger i rolige omgivelser på strandpromenaden i Tucepis udkant. Ved poolområdet er der en mindre pool med børnesektion, solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Hotellet ligger tæt på restauranter og caféer langs med strandpromenaden.

Hotellet har en a la carte restaurant, Freyja, som serverer kroatiske retter og snacks. Restauranten har både indendørs- og udendørsservering. Gratis wifi på fællesområder samt på stranden nedenfor hotellet. Gratis internethjørne i receptionen. Massage og andre forskellige behandlinger mod betaling. Gratis sauna og lille, men veludstyret fitnessrum. Udlejning af cykler, kajakker og paddleboards, Veksling af valuta og hæveautomat. Barneseng og klapvogn er muligt (bookes ved bestillingen for at være garanteret). Gratis parkering. Lille butik på hotellet med souvenirs, vin og ost.

Hotellet er bygget i syv etager og har restaurant og reception på nederste etage. Til hotellet hører en helt nybygget fløj med værelser og lejligheder. Musik fra nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Begrænset trafik.

Mod betaling

  • Lejlighed for én person.
  • Mad på flyet tur/retur
  • Afbestillingsforsikring eller rejseforsikring

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer. På visse udflugter er frokost også inkluderet. Se mere i programmet.

Værd at vide

Tamaris er en af vinderne i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2018.