Tamaris Premium

  • • Premium Klassisk
  • • Premium Mad & Vin

Vores premiumrejser til Kroatien er sociale grupperejser som inkluderer både flyrejse, et godt hotel, spændende udflugter og velsmagende måltider. Udflugtsprogrammet er nøje udvalgt og du har mulighed for at skræddersy din rejse efter dine egne interesser og ønsker for din ferie.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Tamaris er et af vores mest populære hoteller langs Markaska riviera, og med sit lokale touch er hotellet et af vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller. Tamaris ligger i rolige omgivelser på strandpromenaden i Tucepis udkant. Ved poolområdet er der en mindre pool med børnesektion, solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Hotellet ligger tæt på restauranter og caféer langs med strandpromenaden.

Hotellet har en a la carte restaurant, Freyja, som serverer kroatiske retter og snacks. Restauranten har både indendørs- og udendørsservering. Gratis wifi på fællesområder samt på stranden nedenfor hotellet. Gratis internethjørne i receptionen. Massage og andre forskellige behandlinger mod betaling. Gratis sauna og lille, men veludstyret fitnessrum. Udlejning af cykler, kajakker og paddleboards, Veksling af valuta og hæveautomat. Barneseng og klapvogn er muligt (bookes ved bestillingen for at være garanteret). Gratis parkering. Lille butik på hotellet med souvenirs, vin og ost.

Hotellet er bygget i syv etager og har restaurant og reception på nederste etage. Til hotellet hører en helt nybygget fløj med værelser og lejligheder. Musik fra nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Begrænset trafik.

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer. På udflugter er frokost også inkluderet. Se mere i programmet.

Værd at vide

Tamaris er en af vinderne i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2018.