1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Santa Helena Beach Premium

  • • Premiumrejse Klassisk
  • • Premiumrejse Mad & Vin

Vores Premiumrejser til Kreta er sociale grupperejser som inkluderer både flyrejse, et godt hotel, spændende udflugter og velsmagende måltider. Udflugtsprogrammet er nøje udvalgt og du har mulighed for at skræddersy din rejse efter dine egne interesser og ønsker for din ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Mindre 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Santa Helena Beach er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller og hotellet har den bedst tænkelige strandbeliggenhed midt på stranden i Platanias. Her et skønt poolområde med solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Solstole og parasoller på stranden er gratis.

Hotellets restaurant har udsigt mod havet og er åben for morgenmadsservering og derefter mellem kl. 12.00 og 21.00 (a la carte serveres frem til kl. 22 .00). For gæster med halvpension serveres der i højsæsonen middagsbuffet, lavsæsonen serveres der enten buffet eller a la carte-middag med nogle retter at vælge imellem fra en fast menu (afhængig af antal gæster på hotellet). Snackbaren er åben kl. 10.00-23.00. I højsæsonen har restauranten kretensisk aften én aften om ugen.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

På Santa Helena Beach er der et flot fitnessrum med udstyr for dig, der holder af at træne. Du skal være over 16 år for at benytte fitnessrummet. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. I nogle perioder tilbydes træningshold på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer. På visse udflugter indgår frokost, læs mere i programmet.

Værd at vide

På ankomstdagen er der en flaske vand og kaffe-/te faciliteter i lejlighederne som indgår i prisen.

Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Bemærk at der er trapper op til samtlige værelser med balkon.