Casa Di Porto Premium

På Casa di Porto bor du i pæne lejligheder ved stranden i Platanias på Kreta. Hotellet er en del af hotelområdet Porto Platanias Beach, og du må ubegrænset benytte faciliteterne på hele hotelområdet. Her er flere fine poolområder og et af Kretas allerbedste spa!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Casa di Porto udgør sammen med hotellerne Plaza di Porto og Porto Platanias Beach & Spa hotelkomplekset, Porto Platanias Beach. Hotelområdet har en skøn beliggenhed nær stranden, restauranter, butikker, barer og fornøjelser. Som gæst kan man ubegrænset benytte faciliteterne på hele hotelområdet.

Flere store poolområder med separat børnepool og solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Opvarmet pool til mindst 20 grader (i perioderne 15/4-20/5 og 30/9-1/10). Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved Porto Platanias Beach & Spa er der en pool, som kun er for voksne. Pool-/snackbar. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

Hotellet har sportsaktiviteter og gratis fitness faciliteter (min. 16 år). Som gæst kan du mod betaling, få adgang til Apollo-hotel Porto Platanias' spa-afdeling (min. 16 år), som er en af Kretas bedste. Her er der forskellige behandlinger, sauna og massage mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi på hotelområdet.

Ved ankomst checker gæsterne ind i receptionen på Porto Platanias Beach & Spa. En mindre vej skal krydses for at komme til stranden. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet samt inde i lejlighederne. Lokaltrafik. Nogle lejligheder ligger ved hovedgaden og kan forstyrres af gennemkørselstrafikken samt af en nærliggende bar.

Mod betaling

  • Lejlighed for én person
  • Mad på flyet tur/retur
  • Afbestillingsforsikring eller rejseforsikring

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer.

Værd at vide

Trappetrin og niveauforskelle forekommer i nogle lejligheder.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder