Sol Barbacán Premium

Velkommen til det velkendte lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, Den populære á la carte-restaurant El Portalon er et besøg værd.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,9 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,4 km
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På det populære hotel Sol Barbacán er der tre dejlige poolområder med solstole og parasoller. Alle pools er opvarmede om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved poolområdet nærmest hotellets hovedbygning er der en separat børnepool, en jacuzzi og en pool-/snackbar. Ved det ene poolområde arrangeres aktiviteter af hotellets animations team og et mindre poolområde i roligere omgivelser er kun for voksne gæster.

På hotellet er der en buffetrestaurant og en bar. her er også en populær á la carte-restaurant El Portalon som serverer skønne spanske retter, og den kendte El Portalon loungebar med hyggelig atmosfære og lækre drinks.\

Gratis wifi. Legeplads. Gratis bordtennis og beach volley. Minigolf mod depositum. Lille gratis fitnessrum. Døgnåben reception. Vaskeservice. Lokaltrafik.

Fra Sol Barbacán er du nær en del restauranter, barer og Yumbo-center. Trods den centrale beliggenhed til Playa del Ingles forlystelsescentrum er stemningen på hotellet stille og rolig.

Mod betaling

  • Værelse/lejlighed for én person
  • Mad på flyet tur/retur
  • Afbestillingsforsikring eller rejseforsikring

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer.