Bedømmelse af Albatros Citadel Resort Premium

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

2219 bedømmelser
Meget godt
 
1337
Godt
 
539
Middel
 
188
Mindre godt
 
75
Dårligt
 
80

5 nyeste bedømmelser

11-04-2020

Indlæg af Naya P København, Danmark

Smukt Resort med fantastisk beliggenhed.

Albatros Citadel Resort levede helt op til forventningerne. Det var smukt, der var store gode værelser og en fantastisk udsigt. Der var rent og pænt og servicen var i top. Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Beauty Salonen levede desværre ikke op til forventningerne og er ikke pengene værd. Husk at bestille bord på A la Carte restauranterne den første dag, de er hurtigt udsolgt. Man kan godt blive træt af buffeten i længden, men det er godt mad og der er meget at vælge imellem. Der er rigtig gode snorkle muligheder. Der er del rejsende fra Rusland/Ukraine og de kan godt være ret larmende, uhøflige og meget arrogante.

 
22-02-2020

Indlæg af Rejseelsker

Framragende

Hotellet er super fantastisk. Vi har haft en rigtig god oplevelse. Personale er super søde og hjælpsomme. Hotellet er meget rent og pænt. Maden er i top kvalitet og drikkevare i mange forskellige valgmuligheder og 24/7. Alt i alt er det et lækkert hotel med dejligt udsigt og store pæne værelser. Det, der måske var lidt forvirrende, var om aktiviteterne. Der mangler en tavle eller noget lign. For at vise hvornår der er aktiviteter. Hotellet kan varmt anbefales, både for par ophold og familiebørn med stor børn.

 
30-12-2019

Indlæg af gitte l Strandby, Danmark

Tid til afslapning

Venlig velkomst, hurtig check ind. Dejligt rummeligt værelse, fint badeværelse, dog lidt småt ( vi var 3 tøser på tur ). Venlig velkomst, hurtig check ind Pænt rummeligt værelse, fint badeværelse, dog lidt småt til 3 tøser på tur . Vores housekeeper holdt det hele pænt og nydeligt. Hotellet er stort og byder på mange restauranter, flere barer, opvarmede pools og en dejlig lang strand. Fine snorkle muligheder ved hotellet . Restauranterne byder på ganske udmærket og varieret mad ( især den asiatiske er værd at fremhæve ). Maden er veltilsmagt hvilket er et stort plus. Det kan til tider være svært at finde en plads, og tjenerne havde mere end rigeligt at se til. Madstationerne havde svært ved at følge med, skyldes især, at mange går derfra med en tallerken fyldt op til randen med kød. Vi besøgte Golden Buddha ( betalingsrestraurant ). Virkelig flot indrettet, maden var dog tør og kedelig. Den første dag, bliver man bombarderet med påtrængende sælgere, så husk at få et flag hos håndklædestationen hvis dette frabedes ( ved ikke om det virker, da vi var optimistiske og undlod at hente et, hvilket resulterede i at vi ikke havde fred i 2-3 timer ). Det er forbudt at reservere solsenge, hvilket ikke blev overholdt. Vi var nede ved poolen / vandet ved 9.30 tiden, der var der ikke mange solsenge tilbage. Mange er ude med håndklæder før kl 8. Solens bane går bag om hotellet ved middagstid, så rigtig mange solsenge kommer i skygge. Det er helt slut med sol omkring kl 16. Der er rigtig mange gæster fra Ukraine, de er arrogante og nedladende især over for personalet . Har ingen kø kultur og tømmer især kødstationerne på restauranterne med overfyldte tallerkener. Der var til tider ikke meget gnist at spore over de venlige og søde tjenere, men med et smil og en sjov kommentar skete der en forvandling. En stor opfordring : behandle andre som du selv gerne vil behandles . Vi havde den sjoveste uge , fik super fin service, gode snakke og jokede. Fik oplyst hjemmefra, at vi kunne tilkøbe wi fi på værelserne. Der er dog ikke ubegrænset routere, der var ikke nogen ledige i den uge vi var der. Wi fi i lobbyen var meget svingende i kvalitet, men ganske fornuftig ved Palm pool. Generelt en dejlig afslappende uge, i flotte rammer og god mad. Der er rigtig mange gæster, så det kan knibe med plads i lobbyen, på restauranterne, ved poolen og på Stranden

 
12-03-2019

Indlæg af MCpeterr Fredensborg Kommune, Danmark

Snorkling fra ørkenslottet

Snorklingen direkte uden for hotellet giver næsten samme oplevelse som de ofte kostbare bådture. Der er både moræner, blæksprutter, klovnefisk, dragefisk og tilmed fik vi set en kæmpetun på jagt efter føde. Hotelværelserne er kæmpestore, men der er langt at gå fra de fleste værelser til stranden. Og det er stranden du skal vælge dette hotel for. For der er ikke andet. Uanset hvad der står i brochuren om ”autentisk havne-mijø” er det noget arkitekten måske har forestillet sig, men som aldrig er blevet til noget. Måske om et par år, for der er meget byggearbejde på stedet efter PickAlbatros har overtaget hotellet. Som noget absolut positivt, kan man fremhæve, at der er rigeligt med solstole både ved stranden og ved de mange ofte opvarmede pools. Vi spiste næsten hver aften i den italienske restaurant til middag og frokosten fik vi i havnecafeen og det var helt OK uden at være prangende. Efter vores besøg er der kommet flere spisemuligheder, men det kan vi af naturlige årsager ikke udtale os om. Hotellets charme er samtidig den største ulempe, da det er placeret midt i ørkenen langt fra alting, men hvis du vil snorkle og sole dig dagen lang er det et godt valg.

 
04-03-2019

Indlæg af Nicolai S

Fantastisk snorkling vs dårlig mad

Det var så anden og nok sidste gang jeg besøgte Citadel Azur Resort. Plusser: Byggestilen i koraler er autentisk og hyggelig. Snorkling på husrevet er i absolut topklasse, man behøver ikke tage på bådture, lige udenfor venter både skildpadder, moræner, blæksprutter, klovnefisk, dragefisk osv. Der er god plads og rigeligt med solstole ved både stranden og ved pools. Kaffe i Columbus cafe var absolut til den gode side og en del af all inclusive programmet. En tur i ørkenen på ATV, udgående fra hotellet kan anbefales, man får noget for pengene, undgår transporttid og hvis man er til ræs, er der også plads til at få afløb for det. Dykkercentret er godt med professionelle instruktører, men hold dig fra frokost på båden, den kan godt sende en til tælling. Store rummelige værelser med havudsigt, husk drikkepenge til rengøringspersonalet, de er afsindig dårligt aflønnet. Minusser: Service fra personalets side er generelt dårlig, der er for få tjenere og de virker uoplagte, grænsende til ubehøvlet. De fleste taler kun egyptisk og alene at bestille er en udfordri g når de endelig kommer. Flere personalet tigger penge af gæsterne i smug og vil ha e en til at veksle tillige. Maden er generelt ensformig i i hovedrestauranten, med kun få daglige variationer. Der pågår en del byggearbejde og derfor er der byggerod og kun få restauranter åbne. På stranden i klipperne er åbnet Buddha Buddha, som er en natklub og restaurant. Den er virkelig lækkert indrettet, men ikke særlig velbesøgt. Hold dig fra at spise, det er buffetmad anrettet smart og solgt til overpris. Samtidig sidder man i uv-lys og spiser i loungemøbler, hvor voksne dårligt kan se op over bordet. Der er mange der booker fra hotellets side ved strand og pools, beautysalon, massage, dykkercenter osv. Det kan virke anmassende til tider, men husk at prutte, det kan betale sig, hvis man benytter nogle af tilbudene. Mange niveauforskelle og derfor trapper og ramper, særligt pga byggearbejde flere steder. Underholdningen om aftenen var afsindig dårlig og smagløs. Kiosken ved havnemolen var dyr og begrænset, husk at købe snacks inden du checker ind.