Premiumrejser til Albanien

Premiumrejser til Albanien

Vores premiumrejser giver dig mulighed for at skræddersy din rejse efter dine egne interesser og ønskemål i forhold til din ferie. Her kan du læse mere om vores premiumrejser til Saranda i Albanien. Nyd en skøn uge med spændende udflugter, hvor alt er ordnet for dig.

Udflugter under Premiumrejsen


Udflugt i Gjirokastër, Albanien

Albansk Aften

Start ferien med en traditionel, albansk aften på restaurant. Vi prøvesmager lokale specialiteter inkl. vin fra Albanien, mens vi lytter til albansk musik. Mere traditionelt og lokalt bliver det ikke.

Gjirokastër og Det blå øje

Albanien byder på fantastisk natur og spændende kultur. Vi kører gennem Muzina i det vilde og smukke bjerglandskab til Gjirokastër – en af de få steder i hele verden, hvor man kan opleve det osmanske riges arkitektur. Vi går en tur gennem de snoede stræder og besøger det Etnografiske museum og slottet.

Efter frokost begynder vi vores rejse tilbage og standser ved det blå øje, som er et smukt naturfænomen, der er skabt af små og store vandfald. Der er stærk strøm i vandkanten, men dem der har lyst kan bade her.

Udflugt til Butrint, Albanien

Historiske Butrint

I tillæg til den smukke natur og de fine strande så har Albanien utrolig meget spændende historie. Over for Saranda ligger slottet Likoursi, der byder på en pæn udsigt over Saranda og Albanien.

Lidt længere mod syd ligger udgravningerne af den antikke by Butrint (ca. 1000 år før vores tidsregning), og her får vi en guidet tur. Butrint, som blandt andet var en romersk by og græsk koloni, er med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Blandt seværdighederne i den gamle by ligger et gammelt badehus og et amfiteater.


Ændringer i udflugtsprogrammet kan forekomme helt frem til afrejsedagen. Større ændringer i programmet forekommer sjældent og meldes oftest i god tid før afrejse. Også lokale forhold kan forårsage ændringer nær afrejse.


Ugeprogram

Dag 1

Ankomst til Albanien samt check-ind. Fælles middag på hotellet.

Dag 2

Velkomstmøde og Albansk aften med middag.

Dag 3

Denne dag har du på egen hånd. Fælles middag på hotellet.

Dag 4

Heldagsudflugt til  Gjirokastër og det blå øje inkl. frokost. Fælles middag på hotellet.

Dag 5

Denne dag har du på egen hånd. Fælles middag på hotellet.

Dag 6

Heldagsudflugt til Butrint inkl. frokost. Fælles middag på hotellet.

Dag 7

Denne dag har du på egen hånd. Fælles middag på hotellet.

Dag 8

Udcheckning og hjemrejse til Danmark.