Live A Little! PLUS

  • • Bo på et mindst 4-stjernet hotel
  • • Oplev noget nyt
  • • Få meget for pengene

Når du booker en Live a Little PLUS-rejse, er du garanteret ophold på et mindst 4-stjernet hotel, der indgår i vores ordinære charterudbud. Destination og navn på hotel er dog stadig en hemmelighed! Bliver det mon en 2-værelses lejlighed med havudsigt på Gran Canaria, en lejlighed ved stranden på Fuerteventura eller et spa-hotel i Emiraterne? Ingen ved det, før afrejse nærmer sig!

Grib chancen og oplev noget nyt og uventet. Eller Live a Little! som vi siger hos Apollo.


Værelsestyper

Kampagneværelser for 1-2 personer. Dette betyder, at du kan blive indlogeret i hvilken som helst værelsestype indenfor vores ordinære charterprogram.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Live a Little PLUS er et rejsekoncept for de modige, som vil have garanti for at blive indlogeret på et minimum 4-stjernet hotel. Ud over at hotellet har mindst 4 stjerner, får du ikke mere at vide, når du booker. Nej, ikke engang hvilket land du kommer til. For vi alle trænger vel til lidt spænding i hverdagen?

Sådan gør du:

  1. Vælg mellem Live a Little, Live a Little PLUS og Live a Little Familie.
  2. Vælg hvilken uge du vil rejse. (Din afrejsedag ligger mellem torsdag og følgende mandag, og rejselængden er en uge).
  3. Senest 2 uger inden afrejse får du besked om afrejsedag og destination.
  4. Live a Little!

Måltider

Som udgangspunkt indgår der ikke måltider, når du booker en rejse til vores Live a Little-hoteller på Destination Ukendt. På visse hoteller kan visse måltider dog være inkluderet. I sådanne tilfælde pålægges der ingen yderligere omkostning.

Værd at vide

Transfer og øvrige tilvalg kan nemt tilføjes på din booking senere. Vi sender en mail til dig vedr. mulige tilvalg, når du får at vide hvilken destination du skal til og hvilket hotel, du skal bo på.

Vores Live a Little-rejser kan ikke kombineres med andres tilbud og rabatter. Vær opmærksom på, at der afhængig af flyselskab og rejsemål kan tilkomme tillæg i form af afrejseskat, hotelskat, miljøskat, storbyskat (city tax), resort gebyr eller turistskat. Disse betales kontant og direkte i lufthavnen eller på hotellet af den rejsende.