Live A Little! - Familie

  • • Garanti for et familievenligt produkt
  • • Bo på et mindst 4-stjernet hotel
  • • Få meget for pengene

Pakkepris:

2 voksne + 1 barn fra kr. 12.000,-
2 voksne + 2 børn fra kr. 14.000,-

En Live a Little Familie-rejse er for børnefamilien på 2 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 børn, der tør prøve noget nyt og tage chancen. I er garanteret ophold på et mindst 4-stjernet og familievenligt hotel med enten børnepool eller børnesektion. Hotellet indgår i vores ordinære charterudbud. I bor alle på samme værelse, men destination og navn på hotel er dog stadig en hemmelighed! Bliver det mon en 2-værelses lejlighed nær stranden på Gran Canaria eller et hotel med vandrutsjebaner og aktiviteter i Egypten? Det får I først at vide, når afrejse nærmer sig!


Værelsestyper

Kampagneværelser for 3-4 personer. Dette betyder, at I kan blive indlogeret i hvilken som helst værelsestype indenfor vores ordinære charterprogram, dog med plads til min. 2 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Live a Little Family er et rejsekoncept for familien, som vil prøve noget nyt! Der er garanti for at blive indlogeret på et minimum 4-stjernet, familievenlig hotel. Herudover har hotellet enten børnepool eller børnesektion, og I kommer alle til at bo på samme værelse. Alt andet forbliver ukendt. For vi alle trænger vel til lidt spænding i hverdagen?

Sådan gør du:

  1. Vælg mellem Live a Little, Live a Little PLUS og Live a Little Familie.
  2. Vælg hvilken uge du vil rejse. (Din afrejsedag ligger mellem torsdag og følgende mandag, og rejselængden er en uge).
  3. Senest 2 uger inden afrejse får du besked om afrejsedag og destination.
  4. Live a Little!

Måltider

Som udgangspunkt indgår der ikke måltider, når du booker en rejse til vores Live a Little-hoteller på Destination Ukendt. På visse hoteller kan visse måltider dog være inkluderet. I sådanne tilfælde pålægges der ingen yderligere omkostning.

Værd at vide

Transfer og øvrige tilvalg kan nemt tilføjes på din booking senere. Vi sender en mail til dig vedr. mulige tilvalg, når du får at vide hvilken destination du skal til og hvilket hotel, du skal bo på.

Vores Live a Little-rejser kan ikke kombineres med andres tilbud og rabatter. Vær opmærksom på, at der afhængig af flyselskab og rejsemål kan tilkomme tillæg i form af afrejseskat, hotelskat, miljøskat, storbyskat (city tax), resort gebyr eller turistskat. Disse betales kontant og direkte i lufthavnen eller på hotellet af den rejsende.

Børn = 2-11 år