Live A Little!

  • • Oplev noget nyt
  • • Få meget for pengene
  • • Prøv noget andet

Når du booker Live a Little-rejser, hører du til dem, der tør prøve noget nyt! Det eneste du ved, er hvilken uge, du skal rejse i, alt andet bliver en overraskelse. Måske havner du på et hyggeligt hotel på Gran Canaria, måske vågner du op til panoramaudsigt over Det Røde Hav i Egypten? Eller måske bliver det noget helt andet, som dog stadig er en del af vores ordinære charterprogram. Ingen ved det, før afrejse nærmer sig.

Grib chancen og oplev noget nyt og uventet. Eller Live a Little! som vi siger hos Apollo.


Værelsestyper

Kampagneværelser for 1-2 personer. Dette betyder, at du kan blive indlogeret i hvilken som helst værelsestype indenfor vores ordinære charterprogram.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Live a Little er et rejsekoncept for de modige, som vil prøve noget nyt! I princippet kan du ende på et hvilket som helst hotel på en tilfældig destination, der indgår i vores ordinære charterprogram. Dette er netop humlen med vores Destination Ukendt-rejser! For vi alle trænger vel til lidt spænding i hverdagen?

Sådan gør du:

  1. Vælg mellem Live a Little, Live a Little PLUS og Live a Little Familie.
  2. Vælg hvilken uge du vil rejse. (Din afrejsedag ligger mellem fredag og følgende mandag, og rejselængden er en uge).
  3. Senest 2 uger inden afrejse får du besked om afrejsedag og destination.
  4. Live a Little!

Måltider

Som udgangspunkt indgår der ikke måltider, når du booker en rejse til vores Live a Little-hoteller på Destination Ukendt. På visse hoteller kan visse måltider dog være inkluderet. I sådanne tilfælde pålægges der ingen yderligere omkostning.

Værd at vide

Transfer og øvrige tilvalg kan nemt tilføjes på din booking senere. Vi sender en mail til dig vedr. mulige tilvalg, når du får at vide hvilken destination du skal til og hvilket hotel, du skal bo på.

Vores Live a Little-rejser kan ikke kombineres med andres tilbud og rabatter. Vær opmærksom på, at der afhængig af flyselskab og rejsemål kan tilkomme tillæg i form af afrejseskat, hotelskat, miljøskat, storbyskat (city tax), resort gebyr eller turistskat. Disse betales kontant og direkte i lufthavnen eller på hotellet af den rejsende.