Rejser til Californien

Californien er:

  • • Utrolig variation af natur

En rejse til Californien er et must, hvis du virkelig vil opleve USA. Delstaten byder på en utrolig variation af natur med lange kyster, høje bjerge, vindale og nationalparker. Storbyerne Los Angeles og San Francisco er nogle af USA’s mest besøgte byer, og det er også hertil mange tager for at prøve lykken indenfor tv- og filmbranchen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – du finder dem alle her!

Populære byer, Californien

Fakta om Californien

Tidsforskel

Dansk tid - 9 timer.

Valuta

USD = Amerikanske dollar.

Restauranter

Californien byder på mad med smage fra hele verden. Fisk, skaldyr, mexicansk, kinesisk - hvad du end vil smage, så finder du det her. Du kan spise på fastfood restauranter, hvor det er meget billigt, men der findes også mange fine restauranter, hvor prisniveauet er højere. I USA regner de med, at du lægger ca. 15 % i drikkepenge.

Strande

Californien har nogle af verdens mest kendte strande. Venice Beach, Santa Monica State Beach, Huntington Beach osv. Det er primært i Los Angeles og San Diego at du finder de store strande.

Flere fakta

Find din rejse til Californien »

Der er mange gode grunde til at bestille rejsen til Californien med Apollo. Vi hjælper dig med at finde den bedste flyløsning, og de bedste hoteller, så det hele passer nøjagtigt til den ferie du ønsker. Du vælger selv hvornår du vil af sted, hvor længe du bliver og hvor i byen du vil bo. Du har 1000vis af muligheder. Det bedste ved det hele er, at du hele vejen er dækket af pakkerejsegarantien. Find din billige rejse til Californien i dag!


 

Storbyferie

Fleksible pakkerejser med hotel og fly. Bestem selv præcis hvornår du vil rejse og i hvor lang tid. Og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder destination. Nedenfor finder du kun et lille udvalg...

Find rejser til pulserende storbyer med Apollo