Rejser til USA

USA er:

  • • Spændende naturoplevelser
  • • Enormt udbud af forlystelser
  • • Gæstfrit land

En rejse til USA byder på alt fra spændende naturoplevelser til fede seværdigheder. Her er store byer, imponerende nationalparker, kridhvide strande og et enormt udbud af forlystelser. Amerikanerne er gæstfrie, hvilket gør det for dig at rejse rundt i landet.

Populære rejsemål, USA

Fakta om USA

Tidsforskel

Dansk tid - 6 timer i New York / Miami.

Dansk tid - 7 timer i Chicago.

Dansk tid - 9 timer i Los Angeles / San Francisco

Valuta

Valutaen i USA hedder US Dollar (USD). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Dansk valuta giver generelt en lavere kurs ved veksling i USA.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 3°c
feb 5°c
mar 11°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 18°c
nov 10°c
dec 4°c
Læs mere om vejret

Find din rejse til USA »

Der er mange gode grunde til at bestille rejsen til USA med Apollo. Vi hjælper dig med at finde den bedste flyløsning, og de bedste hoteller, så det hele passer nøjagtigt til den ferie du ønsker. Du vælger selv hvornår du vil af sted, hvor længe du bliver og hvor i byen du vil bo. Du har 1000vis af muligheder. Det bedste ved det hele er, at du hele vejen er dækket af pakkerejsegarantien. Find din billige rejse til USA i dag!


 

Storbyferie

Fleksible pakkerejser med hotel og fly. Bestem selv præcis hvornår du vil rejse og i hvor lang tid. Og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder destination. Nedenfor finder du kun et lille udvalg...

Find rejser til pulserende storbyer med Apollo

Caribienkrydstogt

Caribienkrydstogt - rejs fra Florida

Et Caribienkrydstogt er noget udover det sædvanlige. Den ene strand afløser den anden, men en ting har de til fælles: de er alle lige så fantastiske, som man forestiller sig. Kombinér strandophold med oplevelser i farverige byer, der byder dig velkommen med lækker mad og interessant historie. 

Find rejsen her