1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Gran Ventana Beach Resort

  • • Paradisdage på stranden
  • • Mange aktiviteter
  • • Nær god golfbane

Dette hotel passer til både golfentusiasten og soldyrkeren! Spil en morgenrunde på den nærliggende 18-hullers bane og slap af på stranden. Det hyggelige personale, den gode mad og det store poolområde er nogle af feriens højdepunkter. Forkæl dig selv med en skøn spabehandling udenfor med bølgernes brusen i baggrunden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser med Premium Package for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

servicen - rengøring - værelse mad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Gran Ventana Beach Resort i Playa Dorada er et pænt hotel, nær stranden og golfbanen. Hotellet er opdelt tre bygninger, hvoraf den ene er beliggende 300 meter fra hovedbygningen. Stort poolområde som centralt punkt. Solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Gran Ventana har desuden et mindre hotelområde, som ligger ved siden af hovedbygningerne med et lidt mindre poolområde, restaurant og bar. På stranden ved hotellet er der gratis solstole og strandhåndklæder. Nogle områder og faciliteter på hotellet er kun tilgængelige for gæster med All Inclusive Ultra eller Premium package.

Hotellet har en buffetrestaurant og tre a la carte-restauranter samt flere barer. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Hver dag arrangeres der gratis aktiviteter som beach volley, dart, vandpolo og strandspil. Hotellet har gratis tennis, aqua-aerobics og merengue-kurser. Tennis ketsjere kan lejes. En times gratis cykel pr. dag. En times gratis snorkeludstyr og windsurfingudstyr pr. dag. Aftenunderholdning, blandt andet livemusik en gang om ugen. Gratis wifi ved underholdningsområdet.

Gratis fitnessfaciliteter og sauna. Skønhedssalon med behandlinger mod betaling. Frisør. Begrænset lokaltrafik. Lyd fra dagsaktiviteter og aftenunderholdning kan virke forstyrrende.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
- Enkel morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
- Tre a la carte-restauranter, to tidpunkter for middag, kl. 18.30 og 20.00. (Et besøg på hver a la carte restaurant pr. uge indgår. Bordreservation kræves).
- Beach Club, kl. 12.00-15.00
- Snackbar, kl. 12.00-17.00
- Forfriskninger, øl/vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.00-24.00
- Midnight snackbar, kl. 00.00-02.00
- Syv All Inclusive-barer.

For gæster i superior-værelser med hotellets Premium Package:
- Alt fra den ordinære All Inclusive-pakke.
- Privat entré til Vintage Club, hvor der serveres kolde og varme drikkevarer og snacks mellem kl. 08.00-24.00.
- Adgang til privat strand med balinesiske solsenge og poolhåndklæder.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til hele afrejsedagen.

Værd at vide

I to af bygningerne kan familier med børn under 15 år kun booke værelser i stueplan pga. sikkerhed.