Værd at vide før rejsen

 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Første nat på hotel er altid inkluderet.
 • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
 • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
 • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
 • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
 • Transfer er ikke inkluderet.
 • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.

Barcelona, Spanien

Barcelona er en fantastisk storby med en lang skøn sandstrand midt i byen. Byen har et perfekt udbud af kunst og kultur, restauranter og shopping. 

Det, som giver Barcelona sin unikke karakter, er Antoni Gaudis farverige modernistiske arkitektur, som findes rundt omkring i byen. Ciutat Vella, som også kaldes Barri Gòthic, er den ældste del af byen med smalle pittoreske gader, der er som skabt for hyggelige gåture. Her findes et overflod af barer, restauranter og caféer. Den brede boulevard La Rambla er en oplevelse i sig selv. Langs den livlige gade findes markedsboder, blomsterhandlere, udstillinger og gadeartister. Den mest kendte seværdighed i Barcelona og i Spanien er kirken Sagrada Familia. Man startede med at bygge kirken allerede i 1882, men byggeriet blev overtaget af arkitekten Antoni Gaudi i 1883, som tilegnede hele sit liv til byggeriet. Med Apollo kan du forlænge dit krydstogt med nogle dage på hotel i Barcelona. Vi tilbyder hoteller for enhver smag. Længere nede på siden finder du vores favoritter.


Vores bedste tips i Barcelona

Vi anbefaler et besøg i en La Bogueria. Det er et kombineret madmarked med en masse restauranter. Her kan smæske dig i kulinariske tapasretter, friskpresset juice og udsøgt vin. Mere lokalt bliver det ikke. Hvidløgsstegte rejer, kold Gazpacho, lufttørret skinke, brasede kartofler med aioli og andre lækkerier. Det spanske køkken byder på mange fristelser!

Tips

 • Oplev kulturen på nogle af byens museer.
 • Køb sko! Barcelona har et imponerende udbud af skobutikker.
 • Tag toget til nabobyen Sitges, en rolig badeby med dejlige strande og lækker is.
 • Bestil tapas når du er på restaurant.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp


Hoteltips!

Oplev byen nogle dage inden krydstogtet! 

Tryp Barcelona Apolo Hotel

Tryp Barcelona Apolo Hotel

Ved foden af bjerget Montjüic ligger dette hotel i gåafstand fra berømte Las Ramblas, ved siden af metrostationen Parallel. Elegant indrettet værelser med aircondition, gratis wifi, væg til væg-tæpper og minibar. Hotellet tilbyder også morgenmadsbuffet, snackbar og fitness-faciliteter.

Avenida Palace

Avenida Palace

Centralt beliggende hotel i Eixample, på Gran Via nær Plaza Catalunya. Her mødes du af en unik indretning med marmorpæle. De lydisolerede værelser med aircondition har væg til væg-tæppe og minibar. Hotellet tilbyder gratis wifi, restaurant, loungebar og roomservice. Du kan også leje cykel eller bil i receptionen.

W Barcelona

Ved stranden Barceloneta ligger spektakulære W Barcelona. Her nyder du to pools med soldæk og en tagterrasse med bar på 26. etage. De luksuriøse værelser har avantgardistisk indretning og udsigt over Middelhavet eller byen. Hotellet har også to gourmetrestauranter, strandklub og et skønt spa.


Sådan kommer du til havnen

Havnen i Barcelona har adressen; Puerto de Barcelona. Edifici Portal de la Pau Portal de la Pau, 6 Barcelona 08039 Spain. Fra havnen til lufthavnen (Barcelona Airporter der 13 km og det tager ca. 25 minutter med taxi. Transport er ikke inkluderet i prisen.